Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 19 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Shiatsu massagekussen voor je rug

Er zijn redelijk wat mensen die om de zoveel tijd weer te maken krijgen met rugpijn. Bij de één gaat het gelukkig weer snel weg, terwijl het bij de ander helaas wat heftiger is en er bijvoorbeeld een fysiotherapeut aan te pas moet komen.  Vaak heeft rugpijn te maken met een verkeerde houding en kan het al helpen om bijvoorbeeld je schouderbladen bij elkaar te houden. Iets anders dat vaak verlichting oplevert is een lekkere massage. En omdat het nogal lastig is om je eigen rug te masseren, heeft Lidl aankomende week een Shiatsu massagekussen voor je om je rug onder handen te nemen.

Massagekussen voor je onderrug

Het massagekussen kun je bijvoorbeeld op de bank leggen, terwijl je er heerlijk tegenaan gaat zitten tijdens het bingen van je Netflix series. Hij pakt dan je onderrug aan met een Shiatsu massage. Deze massage bestaat uit vier in tegengestelde richting draaiende massageknoppen, die over je rug heen gaan en je spieren losmaken. Ook zorgt het ding er meteen voor dat je bloedcirculatie wordt gestimuleerd, wat voor een lekker warm gevoel kan zorgen. Naast het masseren van je rug, kun je het massagekussen ook gebruiken om je benen aan te pakken. Zo zou je het ding bijvoorbeeld onder je dij kunnen leggen tijdens je series, om ook daar lekker gemasseerd te worden en de spanning van de dag eruit te halen.

Lidl Shiatsu massagekussen

Vanaf maandag 20 mei

Je kunt het massagekussen vanaf maandag 20 mei scoren bij Lidl voor 29,99 euro. Daarnaast verkopen ze meteen ook een tweede model, welke je weer kunt gebruiken om je nek te masseren. Ook daar hebben mensen vaak last van door een verkeerde houding en als je er echt voor wilt gaan, zou je beide kussens kunnen scoren om helemaal onder handen genomen te worden op de bank. Mocht je daarna de smaak te pakken hebben en meer willen masseren, zou je ook voor de Eye Massager V2.0 kunnen gaan die je ogen lekker laat bijkomen.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Shiatsu massagekussen voor je rug
Sluiten