Ilona Braam
Ilona Braam Deals 2 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Shiatsu voetmassage-apparaat

Als je na een lange dag weer thuiskomt kan je lichaam je soms heel duidelijk aangeven dat het toch echt teveel van het goede was. Je kunt dan bijvoorbeeld last hebben van je nek of pols als je lang achter de computer hebt gezeten of nauwelijks nog op je voeten kunnen staan na een lange dag in de weer te zijn geweest. Doorgaans gaat de pijn na een tijdje vanzelf wel weer weg, maar als je dat laatste toch wat sneller wilt oplossen heeft Lidl volgende week een heerlijk massage-apparaat in de aanbieding dat je voeten een Shiatsu massage geeft.

Massage tijdens het bingewatchen

Deze massage kun je gelukkig ontvangen terwijl je lekker op de bank zit en geniet van een serie of film. Het apparaat leg je op de grond en het enige dat je hoeft te doen is je voeten erop leggen en hem aanzetten. Het ding is uitgerust met 18 draaiende massagekoppen, die je voeten krachtig onder handen nemen en ervoor zorgen dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en je spieren ontspannen.

Inclusief warmtefunctie

Je kunt gaan voor twee verschillende snelheden en er is zelfs ook een warmtefunctie om je voeten extra snel weer pijnloos te krijgen. Om het apparaat te bedienen hoef je ook niet eens te bukken, want dat kan gewoon met je voeten. Verder is het oppervlak van het het ding gemaakt van een ademende mesh en kun je de poten in hoogte verstellen, zodat je jezelf zo comfortabel mogelijk kunt installeren op elke bank of stoel.

Lidl Shiatsu voetmassage

Vanaf donderdag  7 maart

Je kunt het Shiatsu massage-apparaat nu al bestellen in de Lidl webshop voor 49,99 euro, maar als je tot volgende week donderdag wacht wordt de prijs nog wat lager. Je krijgt dan namelijk een korting van 9,99 euro. Het gaat wel om de laatste stuks, dus het zou mogelijk zijn dat het apparaat tegen die tijd wel uitverkocht is. Als je donderdag wilt bestellen, is het in ieder geval verstandig om dat vroeg te doen. Ook je ogen kunnen soms toe zijn aan een massage en als je last hebt van vermoeide ogen, zou je ook eens de Eye Massager V2.0 kunnen proberen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!