Ilona Braam
Ilona Braam Deals 25 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: Shiatsu massagekussen

Hoewel we het liefst zouden willen dat we maar alles zouden kunnen doen zonder één of andere pijn hier of daar te krijgen, is ons lichaam toch redelijk fragiel en kun je al redelijk snel last krijgen van je spieren. Als je bijvoorbeeld net te lang in de verkeerde houding achter je computer zit, kunnen de spieren in je nek al gaan klagen. Gelukkig kun je daar iets tegen doen en een massage lijkt doorgaans wonderen te kunnen verrichten. En als je vrienden je niet willen masseren of je klachten alleen maar verergeren, kun je volgende week terecht bij Lidl voor een Shiatsu massagekussen dat nooit te beroerd is om je uit de brand te helpen.

Massage uit Japan

Shiatsu is één van de verschillende soorten vormen van massage en is ontwikkeld in Japan. En hoewel de werkzaamheid van Shiatsu niet wetenschappelijk is bewezen, zijn er redelijk wat mensen die erbij zweren en zelf merken dat het toch wel iets doet en je spieren wat verlichting geeft. Mocht je het ook willen proberen, kun je gaan voor het massagekussen en doorgaans is het sowieso goed om je spieren lekker los te maken.

Lidl Shiatsu massagekussen

Vier massageknoppen met warmtefunctie

Het massagekussen is uitgerust met vier verschillende massageknoppen, die masserende vingers moeten nabootsen. De knoppen draaien in tegengestelde richting en kunnen zowel naar binnen als naar buiten roteren. Om de massage nog extra ontspannend te maken, hebben de massageknoppen ook nog een aparte warmtefunctie zodat je spieren al helemaal lekker loskomen.

Massagekussen voor je nek of rug

Mocht je ervoor willen gaan, kun je nog kiezen tussen twee verschillende kussens. Er is namelijk een model voor je rug en een variant om je nek eens onder handen te nemen. De Shiatsu massagekussens zijn vanaf maandag 28 januari beschikbaar bij Lidl en je kunt ze ook alvast bestellen via de Lidl webshop voor 29,99 euro per stuk. Ook je ogen kunnen eronder lijden als je te lang achter je computer zit en vermoeid raken. Om deze te masseren bestaat er weer de Eye Massager V2.0. Dit apparaat zou je helpen om je ogen weer even bij te laten komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: Shiatsu massagekussen
Sluiten