Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 19 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Silvercrest activity tracker

Over een paar dagen begint de zomer officieel en daarmee komt de deadline om eindelijk dat zomerlichaam te hebben wel erg dichtbij. Als het je nog niet is gelukt, is dat echter geen reden tot grote paniek. De zomer duurt nog wel een tijdje en het is belangrijker om te volharden dan om nu opeens in het wilde weg extra workouts te gaan doen en jezelf waarschijnlijk te blesseren. Om je te helpen je sportprestaties bij te houden en om gemotiveerd te blijven, kun je deze week bij Lidl een Silvercrest activity tracker scoren.

LCD-kleurendisplay en verschillende sportmodi

De activity tracker doet precies wat je van zo’n wearable zou verwachten en is onder andere uitgerust met een hartslagmeter. Daarnaast zijn er ook verschillende sportmodi, waaronder wandelen, hardlopen en fietsen. Omdat je stats nogal zullen verschillen wanneer je loopt vergeleken met wanneer je fietst, is het handig om dan ook telkens de juiste sportmodus in te stellen. Op het LCD-kleurendisplay krijg je te zien hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel calorieën je hebt verbruikt, hoe snel je hart pompt en hoe groot de afstand is die je al hebt afgelegd. Met de gratis SmartActive app op je smartphone, kun je vervolgens het verloop van je stats bijhouden. Zo kun je checken of er verbeteringen zijn. Je hartslag zou bijvoorbeeld na verloop van tijd wat lager moeten worden na inspanning.

Lidl activity tracker

Notificaties oproepen en WhatsApp

Wat je nog meer op het schermpje van Lidl’s activity tracker kunt zien, is of je vrienden je een bericht hebben gestuurd. De wearable geeft je namelijk notificaties als je onder andere nieuwe SMS of WhatsApp berichten hebt. Ook krijg je te zien of er een inkomende oproep is en wat voor weer het wordt. Bij een actieve verbinding met je smartphone, worden de weergegevens automatisch gesynchroniseerd. Opladen doe je overigens rechtstreeks via de geïntegreerde USB-stekker en een volle accu zou het vervolgens maximaal tien dagen moeten volhouden. Verder heeft het apparaatje een IP67 classificatie en werkt hij zowel met je Android toestel als met je iPhone.

Lidl activity tracker

Vanaf donderdag 20 juni bij Lidl

Je kunt de Silvercrest activity tracker bij Lidl scoren vanaf aankomende donderdag voor 39,99 euro. Als je ervoor gaat, kun je nog kiezen uit twee kleurenopties, namelijk zwart en lila. Mocht je geen zin hebben om de deur uit te gaan, kun je de wearable ook via de Lidl webshop bestellen. Maar wanneer je hem dan eindelijk in huis hebt, is het wel tijd voor actie. Muziek helpt ontzettend goed om je workouts vol te houden en met deze ultieme workout songs op Spotify moet het helemaal goed komen.

LIdl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Silvercrest activity tracker
Sluiten