Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 30 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth soundtower

De zomer is volop bezig met als gevolg dat er bijna niemand meer thuis lijkt te hangen. De stranden zijn overvol en ook de zwembaden lijken op het moment behoorlijk wat bezoekers aan te trekken. Het is verrassend hoe zonnestralen de meeste mensen om kunnen toveren tot happy campers, hoewel het natuurlijk niet teveel moet zijn. Iets anders dat ook de kracht heeft om mensen in één klap een stuk happier te maken is muziek. En om je happy tunes deze zomer af te spelen heeft Lidl op het moment een strakke Bluetooth soundtower voor je in de aanbieding.

Futuristisch design

De soundtower is van het Lidl merk Silvercrest en heeft een futuristisch uitziend design. Ergens lijkt het op een lightsaber, die tussen de gevechten door even in een houder is geplaatst. Om je tunes krachtig voor je te knallen is de speaker uitgerust met 2 x 25 watt aan power en zorgt een 50 watt subwoofer voor de lagere tonen. En omdat je soms net wat te perfectionistisch bent als het gaat om je favoriete nummers, kun je aan de slag met een regelaar voor de bass en hoge tonen.

Lidl Bluetooth soundtower speaker

Bluetooth, AUX en radio

Zoals gezegd ondersteunt de soundtower ook Bluetooth, wat betekent dat je draadloos je audio kunt streamen naar het apparaat. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk je Spotify afspeellijsten opzetten of even dat YouTube liedje afspelen. Ook is er een AUX-aansluiting voor als je toch liever met een kabel aan de slag gaat. Verder kun je ook nog kiezen voor muziek van de radio, dankzij de geïntegreerde FM digitale radio voor het geval je even zelf geen inspiratie hebt.

Lidl Bluetooth soundtower

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de Bluetooth soundtower bemachtigen via de Lidl webshop en je krijgt daarbij meteen een behoorlijke korting. Waar het ding eerst 179 euro was, hoef je er op het moment nog maar 99 euro voor af te rekenen. Dat is een korting van zo’n 44 procent, wat toch altijd mooi meegenomen is. Overigens is muziek er niet alleen om je happy te maken, maar kan het je bijvoorbeeld ook helpen om in slaap te vallen. Dit oogmasker is wat dat betreft extra handig om je ‘s avonds te helpen met zijn ingebouwde Bluetooth speakers.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth soundtower
Sluiten