Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 25 mei 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: nostalgische platenspeler

Hoewel we natuurlijk houden van onze Spotify en Amazon Music Unlimited lijsten is een beetje nostalgie op zijn tijd ook best fijn. De meeste van ons hebben nog wel ergens oude platen liggen, die we ooit zelf hebben gekocht of misschien van een oma of opa. Die hoeven niet per se stof liggen te verzamelen, maar Lidl helpt je deze weer leven in te blazen met hun Silvercrest platenspeler.

Nostalgische houtlook

Hoewel een platenspeler geen perfect geluid levert, is juist dat gekraak wat je terug neemt naar vroeger en je een onverklaarbaar fijn gevoel geeft. De platenspeler van Lidl komt in een heerlijke houtlook, die het nostalgische effect vergroot. Een transparante kap zorgt ervoor dat nieuwsgierige kindervingertjes niet bij de biologerende ronddraaiende plaat kunnen.

Lidl platenspeler

Ingebouwde stereo-speakers

Het apparaat heeft ingebouwde stereo-speakers om de klanken van The Beatles door je hele kamer te verspreiden. Er worden hiervoor drie toerentallen ondersteunt, namelijk 33 1/3, 45 en 78 RPM. Mocht je het groots aan willen pakken, is er ook een RCA uitgang om het apparaat aan een stereo-installatie te koppelen.

Lidl platenspeler

Ook voor je Spotify muziek

Omdat platen vrij kwetsbaar zijn, kun je met de platenspeler je oude LP’s ook meteen digitaliseren via een USB-aansluiting. Hiervoor wordt voor zowel de PC als Mac software meegeleverd. Natuurlijk kan het gebeuren dat je het na een tijdje weer zat bent om telkens platen te moeten omdraaien. In dat geval kun je ook gewoon weer teruggaan naar je Spotify muziek, want je kunt via de AUX ingang ook gewoon je smartphone aansluiten.

Lidl platenspeler

Platenspeler bestellen via online shop

De platenspeler is via de Lidl webshop te bestellen voor 49,99 euro en wordt binnen drie dagen geleverd. Dus mocht je een tripje terug in de tijd willen maken, is het zeker een aanrader. En als je erg gecharmeerd bent van het apparaat, kun je de nostalgische sfeer ook meenemen naar de badkamer. Deze muzikale wasbak is gebaseerd op een platenspeler uit de jaren ’70.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: nostalgische platenspeler
Sluiten