Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 5 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de welbekende robotstofzuiger

Er zijn een paar dingen die telkens weer terugkomen in winkels zoals Aldi en Lidl. Zo is de airlounger elke zomer weer in het assortiment te vinden en is er ‘s zomers ook altijd weer een lounge-eiland te koop. Iets anders dat telkens weer terugkomt is de welbekende robotstofzuiger en volgende week is het dan ook weer zover bij Lidl.

anti-stoot en val sensoren

Het gaat om het bekende ronde model en in dit geval hebben we te maken met het Lidl merk Silvercrest. Het apparaat is uitgerust met een uitwasbaar HEPA-filter een stuk of wat sensoren. Zo zijn er tien anti-stoot sensoren om ervoor te zorgen dat het ding niet, zoals de eerste robotstofzuigers, overal tegenop botst. Daarnaast zijn er ook drie anti-val sensoren om het ding te behoeden van een noodlottig einde onderaan de trap.

Lidl robotstofzuiger

Stille robotstofzuiger met afstandsbediening

Twee borstels aan de voorkant zorgen ervoor dat viezigheid op de grond naar binnen wordt geduwd richting het stofreservoir. Verder zou het een redelijk stille stozuiger zijn en tijdens gebruik onder de 68 decibel zitten. Mocht je overigens geen zin hebben om naar het apparaat toe te lopen om hem in te schakelen, is er ook een handige afstandsbediening om vanuit je luie stoel te stofzuigen.

Lidl robotstofzuiger

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de robotstofzuiger in de Lidl webshop scoren voor 119 euro. Officieel is hij vanaf maandag 8 juli beschikbaar, maar je kunt hem ook nu al bestellen. De eerste levering vindt echter alsnog pas plaats vanaf 8 juli. Mocht je overigens ook nooit zin hebben in je ramen lappen, bestaat daar tegenwoordig ook een robot voor. En voor zo’n schoonmaakrobot moet je weer bij AliExpress zijn. Het apparaatje zuigt zich vast aan je ramen en gaat dan vervolgens net als de robotstofzuiger aan de slag. Alleen dan wel verticaal.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: de welbekende robotstofzuiger
Sluiten