Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 15 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: slowjuicer

Hoewel een ijskoud biertje heerlijk kan zijn, is het soms ook tijd om te denken aan een gezond sapje vol met de nodige vitamines. Deze week komt Lidl met een handige slowjuicer om je lichaam een gezonde boost te geven. En nee, je hoeft niet opeens een gezondheidsfreak te worden. Je kunt hem ook gebruiken om bijvoorbeeld toch stiekem een strawberry daiquiri te maken. Yum!

Sapcentrifuge vs. slowjuicer

Een sapcentrifuge is geweldig om snel sappen te maken en maakt deze door op hoge snelheid de ingrediënten krachtig te raspen. Bij een slowjuicer werkt dat net even wat anders en gaat het, zoals de naam al aangeeft, een beetje langzamer. In plaats van te centrifugeren en raspen worden je sinaasappels en aardbeien namelijk geperst. Een voordeel hiervan is dat er geen wrijvingswarmte vrijkomt en er minder enzymen kapot gaan. Uiteindelijk houd je een sap over die relatief meer vitaminen bevat en smaakvoller zou moeten zijn.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste aanbiedingen via je mail!
[revue_subscribe]

Lidl slowjuicer

Slowjuicer ook voor harde groenten

De slowjuicer van Lidl is geschikt om zowel fruit als groenten om te toveren tot een lekkere versnapering. Zelfs hardere groenten, zoals kool en wortelen zijn geen probleem voor het apparaat. Ook zou de juicer je een bijzonder hoge sapopbrengst leveren, zodat je het meeste uit je ingrediënten kunt halen. Het apparaat heeft twee uitgangen, waaronder je de bijgeleverde sapopvantank en pulpbak kunt plaatsen. Links vang je vervolgens alle pulp op, terwijl je rechts je drankje overhoudt.

Gooi er wat ijs en misschien wat rum bij en je hebt een heerlijk verkoelend drankje om er weer even tegenaan te kunnen. De slowjuicer is via de Lidl webshop beschikbaar voor 69,99 euro vanaf donderdag 14 juni, dus je kunt hem al meteen bestellen. Als het later op de avond toch tijd begint te worden voor een biertje, dan is deze slimme gadget absoluut een onmisbaar item als afsluiting van de dag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!