Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: bruisende SodaStream

Water is iets dat we elke dag nodig hebben. Het grootste gedeelte van ons lichaam bestaat uit de vloeistof en zonder water kunnen we niet leven. Soms kan een glas water aan de andere kant toch weer saai zijn en neig je naar iets met wat meer smaak. Maar frisdranken zitten doorgaans weer vol suiker net zoals veel andere drankjes, die je zou kunnen gebruiken om je dagelijkse portie water binnen te krijgen. Lidl helpt je volgende week met je dilemma en zorgt er met een SodaStream Crystal machine voor dat je je saaie water net wat meer oomph geeft door er bruiswater van te maken.

Bruiswater tegen je kater

Bruiswater kan een verfrissende afwisseling zijn op normaal water en komt met verschillende extra voordelen. Zo kun je bruiswater bijvoorbeeld inzetten in bakrecepten om ervoor te zorgen dat je deeg wat beter rijst. Uiteraard hoort het ook in je mojito en als het goed is zou het je de volgende dag ook moeten helpen met je kater. Het bruiswater zou er namelijk voor zorgen dat die vervelende stoffen die worden geproduceerd bij de afbraak van alcohol  (en die verantwoordelijk zijn voor je kater) sneller worden afgebroken.

Lidl SodaStream Crystal bruiswater

Inclusief CO2 capsule

Natuurlijk kun je bruiswater ook gewoon in de winkel kopen, maar met de SodaStream machine kun je het op elk moment dat je wilt ook gewoon thuis maken. Voordat je aan de slag gaat is het altijd verstandig om even de instructies te lezen, want er is altijd iets met een handel die juist wel of niet naar voren moet staan voordat je de bijgeleverde glazen fles in het apparaat stopt. Deze heb je uiteraard eerst gevuld met water en dankzij een CO2 capsule in de machine, wordt je water voorzien van bubbels. Je eerste CO2 cilinder krijg je er meteen bij en deze zou goed moeten zijn voor 60 liter aan bruiswater.

Vanaf maandag 19 november

Je kunt de SodaStream Crystal vanaf morgen bemachtigen via de Lidl webshop voor 109 euro. In de Lidl webshop kun je meteen ook twee extra flessen voor het apparaat bestellen voor 17,99 euro, zodat je altijd een voorraadje bruiswater paraat hebt.  Bodyguard ster Richard Madden had laatst waarschijnlijk gewild dat hij een voorraadje water bij zich had. Hij werd namelijk uit een Netflix gebouw gezet, toen hij een flesje water wilde meenemen.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: bruisende SodaStream
Sluiten