Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 12 jul 2019

Lidl superaanbieding: solar LED-strip voor een gezellige tuin

Zoals we weten kan verlichting behoorlijk wat invloed hebben op de sfeer in een kamer. Zo zorgen TL-buizen bijvoorbeeld voor een kille en klinische sfeer, terwijl kaarslicht juist weer zorgt voor een gezellige en knusse ambiance. En als  je aan de slag gaat met gekleurd licht, kun je al helemaal allerlei emoties oproepen. Dat geldt niet alleen binnen, maar natuurlijk ook in je tuin. Om je barbecue feestjes deze zomer een stuk gezelliger te maken, heeft Lidl deze week handige LED-strips voor je in de aanbieding, die meteen opladen in de zon.

Wit licht of gekleurde LED’s

De LED-strips kun je deze week bij Lidl scoren in twee verschillende uitvoeringen. Als eerste kunt je gaan voor een strip met 180 LED’s, die wit licht verzorgen. Mocht je meer van het gekleurde licht zijn, is er ook een strip met 90 bont gekleurde LED-lampjes. Beide strips zijn zo’n 3 meter lang en daar kun je al behoorlijk wat mee. Mogelijk heb je echter meerdere strips nodig om je hele tuin of partytent te verlichten. En omdat je ook weer niet altijd hetzelfde wilt, kun je gaan voor continu licht of zeven verschillende lichteffecten.

LIdl solar LED-strips

Zonnepaneel en lichtsensor

Zoals gezegd gaat het om solar LED-strips en je krijgt er dan ook een zonnepaneel bij, dat je met een aardspies op een strategische plek neer kunt zetten. Uiteraard zijn de strips ook weerbestendig en hoef je je geen zorgen te maken over regen. Ook hoef je je niet te bekommeren over het inschakelen van de verlichting. De strips zijn namelijk uitgerust met een lichtsensor en schakelen automatisch in wanneer het donker wordt.

Lidl solar LED-strips

Vanaf donderdag bij Lidl

Je kunt de solar LED-strips vanaf donderdag 11 juli scoren bij Lidl voor 12,99 euro per stuk. Ook kun je even de Lidl webshop bezoeken om ze met wat minder moeite in huis te halen. Mocht je voor next-level tuinverlichting willen gaan, moet je eigenlijk bij Philips zijn. De Philips Hue collectie is vorig jaar namelijk uitgebreid naar de tuin, zodat je ook buiten Alexa en Google Assistant aan het werk kunt zetten om je verlichting precies zo te regelen als je dat wilt.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl superaanbieding: solar LED-strip voor een gezellige tuin
Sluiten