Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 5 mrt 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Sony Xperia L2 smartphone

Onlangs is weer een hele lading aan nieuwe smartphones onthuld tijdens het Mobile World Congress 2019 met natuurlijk als hoogtepunt de opvouwbare smartphones van Samsung en Huawei. De toestellen zullen echter met behoorlijke prijskaartjes komen, maar aan de andere kant kun je ze natuurlijk wel weer vouwen. Als je niet zo geïnteresseerd bent in allerlei poespas maar gewoon een betaalbaar toestel wilt dat doet wat hij moet doen, kun je deze week bij Lidl terecht. Daar hebben ze namelijk nog steeds de Sony Xperia L2 voor je te koop.

Sony Xperia L2

De Sony Xperia L2 is natuurlijk wel al een wat ouder toestel, maar als je er geen zware games op wilt spelen en geen vijf camera’s nodig hebt zit je wel goed. De smartphone is uitgerust met een 5,5 inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Onder de motorkap vinden we een quad-core Mediatek MT6737T chipset in combinatie met 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Zoals je ziet zijn dit niet de meest spectaculaire specs, maar voor sommige mensen zal het precies genoeg zijn.

Lidl Sony Xperia L2

13 megapixel camera en headphone jack

Aan de achterkant vinden we een enkele 13 megapixel camera met LED flash en aan de voorkant krijg je een 8 megapixel selfiecamera. Verder is de goede oude headphone jack nog gewoon aanwezig voor je muziek, is er achterop een vingerafdrukscanner om de smartphone te ontgrendelen en kun je rekenen op een 3.300mAh batterij om het geheel te poweren.

Lidl webshop

Je kunt de Sony Xperia L2 in de Lidl webshop scoren voor 175 euro exclusief verzendkosten. Mocht je nou toch voor een wat recenter model willen gaan, heeft Sony tijdens MWC 2019 vier nieuwe Xperia smartphones onthuld. Daar zat ook de Xperia L3 bij, welke uiteraard de opvolger is van de L2 en vanaf midden maart te koop is voor een adviesprijs van 199 euro. Het duurste toestel was de Xperia 1 met een prijskaartje van 949 euro.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Sony Xperia L2 smartphone
Sluiten