Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 11 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: verschillende speelsets voor in de tuin

Mensen zijn wat sommige dingen betreft soms net als mieren. Zo moeten we elke dag werken voor een baas, die soms zelf niet zo heel veel lijkt te doen. Iets anders waarin mensen op mieren lijken is dat wanneer het warm is, ze spontaan overal buiten te vinden zijn. De laatste tijd is het natuurlijk behoorlijk warm geweest en zijn de terrasje en stranden weer overvol. Als je nog op zoek bent naar activiteiten om je buiten bezig te houden, heeft Lidl volgende week verschillende speelsets voor je in de aanbieding.

Vier verschillende speelsets

De speelsets zou je voor je kinderen kunnen scoren, maar ze kunnen ook voor je vrienden erg vermakelijk zijn met een koud biertje erbij.  In totaal zijn er vier verschillende sets om je buiten bezig te houden, terwijl je meteen ook een workout krijgt voor dat zomerlichaam. Als eerste is er een discgolf set, die je bijvoorbeeld ook mee zou kunnen nemen naar het park of het strand. De set bestaat uit een vangnet en vier discs om je skills te oefenen.

Lidl discgolf speelset

Bean bags gooien

Daarnaast is er ook een bean bag set. Als het je buiten toch wat te heet is, zou je jezelf hier ook binnen mee kunnen vermaken. Je krijgt in de set twee opvouwbare boards en acht bean bags in twee verschillende kleuren. De bedoeling is uiteraard dat je de bean bags door de gaten van de boards gooit om punten te scoren. Je zou het eventueel ook als drankspelletje kunnen gebruiken.

Lidl speelset

Pitchball

Als derde is er een pitchball set. Hier ga je in teams aan de slag van twee spelers en de set bestaat uit een pitchball net met drie ballen. Wat je precies moet doen is ons eigenlijk wat onduidelijk. De naam doet denken aan softbal, maar aan de set te zien is dat niet de bedoeling. We zouden zeggen: laat je creativiteit erop los en maak er wat leuks van.Lidl speelsets

Hockey in het klein

Als laatste is er ook nog een straathockey speelset. Dat spreekt voor zich en je krijgt er  een puk, bal, twee hockeysticks en twee opvouwbare doelen bij. Overigens krijg je bij sommige sets ook meteen een handige draagtas om je entertainment makkelijk met je mee te kunnen nemen.

Lidl straathockey

Vanaf vandaag

De speelsets vind je vanaf vandaag bij Lidl voor 19,99 euro per stuk. Ook kun je ze via de Lidl webshop scoren als je er zeker van wilt zijn dat je niet achter het net vist. Mocht je ervoor gaan, wil je natuurlijk wel koude versnaperingen bij de hand hebben. Deze ondergrondse bierkoeler zorgt er in ieder geval dat je niet ver hoeft te lopen voor een nieuw biertje.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: verschillende speelsets voor in de tuin
Sluiten