Ilona Braam
Ilona Braam Deals 20 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sprekende personenweegschaal

Het lijkt erop dat de zomer weer volop terug is na een wat kouder weekje.  Dat betekent dat we weer lekker door kunnen gaan met genieten van het strand en natuurlijk een barbecue in de tuin. Sommige mensen hebben nog als goede voornemen voor het jaar om af te vallen en dat strakke strandlichaam eindelijk te bemachtigen. Om je te helpen je gewicht bij te houden, heeft Lidl deze week een sprekende personenweegschaal voor je.

Step-on-functie

De Weegschaal is van het Lidl huismerk Silvercrest en is uitgerust met 6 mm dik veiligheidsglas, waar je als het goed is niet doorheen zakt. Tenminste, als je de maximale belasting niet overschrijdt. In dit geval is dat 180 kg. Waar je sommige weegschalen eerst moet inschakelen voordat je je gewicht kunt meten, hoef je bij dit model er alleen maar op te stappen. Het ding gaat vervolgens automatisch voor je aan de slag met vier sensoren om je te vertellen hoe het ervoor staat.

LIdl sprekende personenweegschaal

Luister naar je gewicht

Dat vertellen gebeurt zoals gebruikelijk op het display, maar ook door middel van audio. Zo hoef je niet per se te turen naar een display en weet je zelfs met je ogen dicht hoe zwaar je precies bent. Mocht je niet willen dat medebewoners hier ook van op op de hoogte worden gesteld, kun je het volume aanpassen. Daarnaast kun je ook de gewenst taal instellen. Verder heb je voor het apparaat drie AAA batterijen nodig en kun je gaan voor een witte of zwarte uitvoering.

Vanaf donderdag bij Lidl

Je kunt de sprekende personenweegschaal vanaf donderdag 18 juli bij Lidl scoren voor 9,99 euro. Ook is hij te vinden in de Lidl webshop. Uiteraard moet je dan nog wel aan de slag met je workouts als je wilt dat je weegschaal je bemoedigende woorden toespreekt. En bij een workout hoort natuurlijk ook lekkere muziek. Deze Sennheiser oordopjes zijn daar ideaal voor en blijven tijdens je workouts gewoon in je oren zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sprekende personenweegschaal
Sluiten