Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: staafmixerset

Ilona Braam 8 aug 2018 Home

Het lijkt erop dat we eindelijk wat koelere dagen kunnen verwachten, hoewel de temperatuur nog steeds boven de 20 graden blijft. Dat is net wat lekkerder om buiten te zitten en je gasten te entertainen. En tijdens zulke zwoele zomerse avonden heb je naast lekker cocktails natuurlijk ook appetijtelijke hapjes nodig. Deze week heeft Lidl daarvoor iets briljants in de aanbieding, waarmee je al je ingredi├źnten kunt raspen, snijden en opkloppen: een alles-in-een staafmixerset.

Hapjes in een handomdraai

Met de set krijg je twee bakjes van verschillende formaten, waarin je ingredi├źnten kunt stoppen. Hierop/in zet je de verschillende accessoires, zoals de pureerstaaf, de garde en de messen, en kun je aan de slag met onder andere mixen, pureren, kloppen, stampen en fijnhakken. Iets dat het altijd goed doet tijdens feestjes en ontspannende avonden zijn mini aardappeltjes, gevuld met aardappelpuree, lente-uitjes en spekjes.

Nadat je de aardappeltjes gekookt hebt, snijd je ze doormidden en schep je ze leeg om bakjes te maken. Vervolgens kun je de staafmixerset gebruiken om de uitgeschepte delen te pureren. Daarna gebruik je een van de mesje op de lenteuitjes in stukjes te hakken en mix je alles met de spekjes en wat mayonaise om er vervolgens de bakjes mee te vullen. Het is een heerlijk klein hapje, dat zich ook nog behoorlijk goed houdt in de hitte.

Lidl staafmixerset

Staafmixerset met food processor en multihakker

De staafmixerset heeft een vermogen van 600 watt en als je niet weet wat je er verder allemaal mee kunt doen, kun je het altijd een Google geven en je krijgt een lading aan tips en recepten. De set bestaat uit een food processor, multihakker, staafmixer, garde en stamper. Vanaf maandag 6 augustus is de set beschikbaar bij de Lidl voor 49,99 euro en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Deze aanbieding kun je namelijk alleen via de webshop bestellen en binnen vier werkdagen wordt hij vervolgens bij je thuis afgeleverd.

Mocht je op zoek zijn naar meer handige gadgets voor in de keuken, heeft AliExpress ook nog allerlei leuke spullen. Zo zijn deze zes AliExpress gadgets een absolute must voor in de keuken.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: staafmixerset
Sluiten