Ilona Braam
Ilona Braam Deals 29 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Action en Aldi superaanbieding van de week: gezonde stoomkoker

December staat altijd in het teken van veel feestjes van Sinterklaas tot kerstvieringen en oud en nieuw. Sinterklaas en kerst hebben we al gehad en over een paar dagen is het alweer tijd voor het laatste feestje van het jaar. En hoewel iedereen al die feestdagen weer op zijn eigen manier viert, komt er doorgaans in ieder geval veel eten bij kijken. En in december mag je ook lekker genieten van al die lekkernijen. Maar als je het nieuwe jaar wat gezonder wilt beginnen en misschien wat van die extra kilo’s weer kwijt wilt raken, kun je volgende week bij Lidl terecht. Lidl heeft dan een handige stoomkoker voor je om lekkere gezonde maaltijden mee te maken.

Voordelen stoomkoker

Een stoomkoker komt met verschillende voordelen ten opzichte van andere manieren van koken. Zo heb je bijvoorbeeld geen vet of olie nodig, wat ontzettend kan helpen met het kwijtraken van die vervelende extra kilootjes. Daarnaast blijven ook de vitaminen en mineralen in je voedsel beter bewaard, terwijl je die grotendeels kwijtraakt als je bijvoorbeeld je groenten in water kookt.

Lidl stoomkoker

Drie verschillende stoomkookopzetten

Een stoomkoker is ook lekker makkelijk in gebruik en in principe heb je er niet zoveel omkijken naar. Je stopt je voedsel in de mandjes en na een tijdje kom je checken of het allemaal klaar is. Met de stoomkoker van lidl krijg je drie verschillende stoomkookopzetten van 3 liter, zodat je meerdere dingen tegelijkertijd kunt klaarmaken. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,2 liter, wat voldoende zou moeten zijn om een uur achter elkaar te stomen. Wanneer  het water op is, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld zodat er geen vreemde en gevaarlijke taferelen plaatsvinden.

Lidl stoomkoker

Vanaf donderdag 3 januari

Je kunt de stoomkoker vanaf donderdag 3 januari scoren bij Lidl voor 19,99 euro. Ook kun je hem online bemachtigen als je nog bij moet komen van oud en nieuw. Mocht je af en toe toch nog dingen willen koken in water, kan dit handige deksel je helpen om te spotten wanneer je water kook. Wanneer het water kookt komt er namelijk stoom uit de geïntegreerde stoomboot en weet je dat het tijd is voor actie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: gezonde stoomkoker
Sluiten