Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 26 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: stoomreiniger

Vloeren zijn eigenlijk behoorlijk vieze dingen. We lopen buiten met onze schoenen, waar allerlei viezigheid op de grond is, om dit vervolgens vrolijk het huis in te slepen. Om de zoveel dagen dweilen en/of stofzuigen helpt natuurlijk al om de vloer wat schoner te krijgen, maar eigenlijk zou je hem om de zoveel tijd moeten stomen. Door de hitte pak je ook genadeloos de geaccumuleerde bacteriën aan, die je stofzuiger en dweil weten te trotseren. Mocht je het willen proberen, hoef je niet ver te zoeken. Volgende week heeft Lidl namelijk een stoomreiniger in de aanbieding.

Steelmodel stoomreiniger

Stoomreinigers komen in verschillende uitvoeringen, maar in dit geval gaat het om een steelmodel.  Het is een simpele reiniger, waarvoor je niet eerst in een boekwerk hoeft te zoeken wat allerlei knopjes precies doen. Maar het is altijd verstandig om wel even te checken wat ze willen dat je doet. In principe is het systeem wel altijd hetzelfde: je voegt water toe aan een reservoir, deze wordt verwarmd en op een gegeven moment komt er stoom uit het apparaat en moet niemand meer ruzie met je maken.

Lidl stoomreiniger

Geen schoonmaakmiddelen nodig

Bij deze stoomreiniger zou het maar 15 seconden duren, voordat je aan de slag kunt. En dat is zelfs sneller dan een emmer met sop erbij pakken om te dweilen. Dus eigenlijk zou je ook je dweil helemaal kunnen vervangen. Een bijkomend voordeel is dat je ook geen schoonmaakmiddelen meer nodig hebt. Helaas geeft het apparaat je vloer geen lekker pas gedweild geurtje.

Lidl stoomreiniger

Vanaf maandag 27 augustus

Vanaf morgen is de stoomreiniger te koop bij Lidl voor 59,95 euro en je kunt hem gelukkig ook online bestellen en je krijgt er een tapijtopzetstuk en vier microvezel vloerwissers bij. Mocht je dat wat karig vinden, kun je bij Lidl vanaf maandag ook een navulverpakking kopen met de microvezel vloerwissers voor 7,99 euro.

Niet alleen je vloer kan behoorlijk vies worden, maar ook de lucht in je huis. Soms kan de lucht binnen er zelfs nog slechter aan toe zijn dan buitenshuis. Als je toch bezig bent om je huis helemaal schoon te krijgen, kan deze slimme luchtreiniger je helpen met het aanpakken van je vervuilde lucht. Hij doet het zelfs automatisch.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: stoomreiniger
Sluiten