Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 21 mrt 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: stunt-drone

Officieel is de tijd van buiten spelen al aangebroken en over een tijdje is het daadwerkelijk ook warm genoeg om weer lekker buiten bezig te zijn. Vooral voor kinderen gaat er dan een hele extra wereld open om te spelen en tegenwoordig is het al lang niet meer alleen tikkertje waar ze zich mee bezig houden. Daar bestaan er gewoonweg teveel gadgets voor en bij Lidl kun je volgende week weer een leuke scoren. Ze hebben dan namelijk een stunt-drone in de aanbieding.

Zes-assige gyro en 360 graden flips

Zoals de naam al aangeeft is de drone bedoeld om stunts mee uit te voeren en is het niet een drone om opnames mee te maken. Het apparaat is dan ook niet uitgerust met camera’s en het gaat dus puur om het vliegen zelf. Maar dat vliegen kan al voor behoorlijk wat lol zorgen en het is natuurlijk de bedoeling om de meest indrukwekkende stunts uit te voeren. Om je hiermee te helpen is de drone uitgerust met een  zes-assige gyro, waardoor het ding meer stabiliteit heeft in de lucht. Daarnaast kun je in elke richting 360 graden flips maken om het allemaal wat spectaculairder te maken.

Lidl stunt-drone

Vliegtuig drone tot acht minuten

Uiteraard heeft het ding batterijen nodig om te blijven vliegen en die krijg je er meteen bij. De vliegtijd is ongeveer 7 tot 8 minuten en daarna moet je helaas weer even opladen. Verder is er natuurlijk een afstandsbediening om te drone opdrachten te geven en qua bereik moet je denken aan zo’n 50 meter. Verder kan de drone een topsnelheid behalen van 30 km per uur en omdat er altijd toch niets mis zou kunnen gaan, krijg je er meteen vier extra rotorbladen bij.

Lidl stunt-drone

Vanaf maandag 25 maart

Je kunt de drone voor jezelf of voor je kids bij Lidl scoren vanaf volgende week maandag. Het ding komt met een prijskaartje van 29,99 euro en kun je ook alvast bestellen in de Lidl webshop. Hij wordt dan echter alsnog pas vanaf maandag geleverd. Ook bij AliExpress kun je betaalbare drones scoren, maar het blijft altijd de vraag of je er echt daadwerkelijk wat aan hebt. Wij waren in ieder geval benieuwd en hebben een AliExpress drone eens onderworpen aan een Want Test.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: stunt-drone
Sluiten