Lidl strooit met leip veel korting op elektrische fiets van Zündapp

Deals Jeroen Kraak 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl ken je natuurlijk vooral als de plaats waar je goedkoop je melk, groente en brood koopt. Toch verkoopt de supermarkt nog veel meer dingen, waar je niet meteen aan denkt. Zo heeft de winkel nu een interessante elektrische fiets met veel korting.

Het wordt weer beter weer en dus trekken we er maar al te graag op uit. Dat kan je natuurlijk wandelend of met de auto doen, maar echt genieten doe je op een elektrische fiets. Je geniet van de omgeving, terwijl je niet zwaar hoeft te trappen. Lidl heeft nu de ideale aanbieding voor je.

De elektrische fiets die je nu voor een prikkie scoort bij Lidl

Lidl heeft de Zündapp E-bike trekking Z810 700c 28” in de aanbieding zoals de tweewieler officieel heet. Hierbij kies je uit een framehoogte van 50 of 52 centimeter.

En deze elektrische fiets is niet zomaar een exemplaar. De elektrische fiets heeft vier sterren gescoord tijdens de e-biketest tot 2.250 euro van de ANWB. Daarmee is de fiets volgens de organisatie die budgetkeus van 2023.

Goed, dat is allemaal leuk en aardig, maar je bent vooral benieuwd wat dit exemplaar kan. Deze fiets heeft maar liefst 24 versnellingen. Deze wordt ondersteund door een krachtige achterwielmotor met 250 W vermogen.

Rondrijden als een pro

Op deze elektrische fiets van Lidl zitten hydraulische schijfremmen. Hierdoor heb je betrouwbaardere remmen die ook nog eens krachtiger zijn. Met de speciale Mitas Flash banden rolt je e-bike van Lidl fantastisch over de weg.

Lidl stunt met deze elektrische fiets voor een prikkie
Is die niet prachtig? (Afbeelding: Lidl)

Met deze elektrische fiets van Lidl kun je flinke toertochten maken. Er zit een lithium-ion accu in met 417 Wh. Hierbij is een actieradius mogelijk tussen de 30 en 125 kilometer. Het ligt er daarom aan hoeveel ondersteuning je nodig hebt.

Het mooie is dat je deze elektrische fiets nu flink voordeliger scoort. De tweewieler heeft een adviesprijs van 2.299 euro. Lidl geeft nu een flinke korting van 34 procent. Hierdoor betaal je nog maar 1.499 euro.

Lidl, Aldi, Action en Kruidvat stunten met 10 goedkope gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen