Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 29 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: swing grill

De afgelopen tijd is het uitstekend barbecue weer geweest en zijn de eerste worstjes en hamburgers al op de grill gegooid. Voor veel mensen is zo’n robuuste bbq met plankjes aan de zijkant de echte barbecue, maar een houtskool of gas-grill komt natuurlijk in veel verschillende vormen. Zo kun je deze week bij Lidl een mooie swing grill scoren, welke toch met een voordeel komt ten opzichte van een standaard bbq.

Barbecue met verstelbaar grillvlak

De swing grill of zwenkgrill is namelijk uitgerust met een grillvlak dat je makkelijk in hoogte kunt verstellen. Het grillvlak hangt boven een emaille vuurschaal aan een ketting, wat ook de reden is dat het een swing grill wordt genoemd. Door de ketting te verstellen, kun je uiteraard het grillvlak hoger of lager hangen en hierdoor de grill temperatuur snel aanpassen.

Lidl swing grill barbecue

Hapjes voor acht personen

Als je het ding ziet, doet het je waarschijnlijk een beetje denken aan een tent en de ruimte die het in beslag neemt is 150 x 77 x 89 cm. Het grilloppervlak zelf heeft een diameter van 50 cm en zou groot genoeg zijn om lekkernijen voor te bereiden voor ongeveer acht personen. Verder zou de emaille vuurschaal jarenlang meegaan en is het rooster gemaakt van RVS.

Lidl swing grill barbecue

Vanaf donderdag 2 mei

Je kunt de sing grill bij Lidl scoren vanaf aankomende donderdag voor 29,99 euro. Zoals vaak het geval is, vindt je hem ook in de Lidl webshop en kun je alvast een bestelling plaatsen. Mocht je overigens nog wat inspiratie nodig hebben voor je komende bbq feestjes, kan Netflix je uit de brand helpen met de documentaire Barbecue.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: swing grill
Sluiten