Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 12 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: polijstset voor stralende tanden

We weten allemaal dat we elke dag weer onze tanden moeten poetsen en flossen om ervoor te zorgen dat het allemaal fris en fruitig blijft en je niet te maken krijgt met ontstekingen en allerlei andere narigheden. Helaas blijkt tandplak een behoorlijk doorzettingsvermogen te hebben en kun je ondanks het poetsen toch te maken krijgen met vlekken van bijvoorbeeld je koffieverslaving. Gelukkig hoeft dat niet het einde te betekenen van je stralende gebit, want volgende week kun je dankzij Lidl de aanval inzetten op tandplak en vlekken met een handige polijstset.

Minder tandplak en vlekken

De polijstset komt met verschillende accessoires om je gebit grondig onder handen te nemen. Als basis heb je een houder die werkt met twee AA batterijen en waarop je verschillende rubberen opzetstukjes kunt installeren. In totaal krijg je er vier opzetstukjes bij om aan de slag te gaan met het polijsten van je tanden. Door dit polijsten wordt tandplak verwijdert, worden vlekken minder zichtbaar en lijken je tanden na een behandeling te stralen. Tenminste dat is de bedoeling en mogelijk gebeurt dat allemaal niet meteen na de eerste keer.

Lidl polijstset tanden

Handige case

Naast de rubberen opzetstukjes, krijg je verder ook losse tools erbij om met de hand je gebit aan te pakken. Zo kun je aan de slag met een tandartsspiegel, een reiniger voor tussen de tanden, een tandaanslagverwijderaar en een vlekkenverwijderaar. Verder krijg je dat alles in een handige case, zodat je de set bijvoorbeeld ook makkelijk mee kunt nemen op vakantie.

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de polijstset online bij Lidl bestellen voor 12,99 euro. Als het goed is heb je het pakketje vervolgens binnen drie dagen in huis. Als je nou echt lui bent en niet eens een minuut met je tanden bezig wilt zijn, is de Y-Brush misschien iets voor jou. Met deze innovatieve tandenborstel poets je je tanden in 10 seconden.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: polijstset voor stralende tanden
Sluiten