Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 4 sep 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: telescopische boomschaar

Je zult misschien gemerkt hebben dat je haren om de één of andere reden in de zomer een stuk sneller groeien dan normaal. Ook je tuin komt in de zomer helemaal tot leven en net als je haren, lijken de taken aan een groeispurt te zijn begonnen. Nu de herfst weer nadert is het misschien tijd om eens die onhandelbare tuin eens in het gareel te krijgen. Deze week helpt Lidl je daar gelukkig mee met verschillende handige tools. Eén daarvan is een telescopische boomschaar, zodat je ook bij die onbereikbare takken kunt zonder dat je mogelijk van een ladder valt.

Tot 2,65 meter de hoogte in

Met de telescopische boomschaar kun je takken knippen met een diameter van maximaal 30 mm. Je kunt er dus niet meteen alles mee aanpakken en als je wat dikkere takken eraf wilt halen, zul je toch aan de slag moeten gaan met een zaag. Maar voor de dunner takken is de boomschaar perfect en kun je veilig ook bij die hoge takken, waar je normaal gesproken een ladder voor nodig hebt. Het ding kun je uitrekken van 1,60 meter tot 2,65 meter, dus je hebt een behoorlijk bereik de hoogte in. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om takken te knippen die niet per se te hoog zijn, maar gewoon wat verder van je af staan. Je kunt er misschien zelfs een comfortabele stoel bij pakken om het klusje net wat relaxter te maken.

Lidl telescopische boomschaar

Boomschaar met krachtversterkend katrolsysteem

Het krachtversterkende katrolsysteem zorgt ervoor dat je (natuurlijk al krachtige) handen een extra boost krijgen en het knippen wat minder zwaar wordt. Het lemmet is verder voorzien van een ILAFLON antikleeflaag en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je aan het einde van de dag één bent geworden met je telescopische boomschaar.

Vanaf maandag 3 september

Vanaf gisteren ligt de boomschaar bij de Lidl voor 9,99 euro en je kunt hem dus al meteen gaan bemachtigen om aan de slag te gaan in de tuin. De komende tijden zul je waarschijnlijk nog wel vaker in de tuin bezig zijn, wanneer gesneuvelde bladeren ook nog eens voor rommel op de grond beginnen te zorgen. Het begint dan al wel wat kouder te worden en buiten werken wordt dan wel wat minder. Met de Eve Aqua kun je gelukkig gewoon vanaf binnen je plantjes nog verzorgen en besproeien via de HomeKit.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: telescopische boomschaar
Sluiten