Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 9 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: nauwkeurige theekoker

Sommige mensen houden van een heerlijk kopje koffie in de ochtend, maar andere mensen vinden het juist fijner om de dag met een warm kopje thee te beginnen. De meeste mensen weten echter niet dat verschillende theesoorten ook op verschillende temperaturen het beste tot hun recht komen. De meeste waterkokers doen ook vermoeden dat je voor thee gewoon kokend water nodig hebt, aangezien ze maar met één knop komen. Lidl heeft deze week gelukkig een echte theekoker voor je in de aanbieding om eindelijk het ultieme kopje thee te kunnen zetten.

Eigen thee-combinaties filteren

Het is een Silvercrest theekoker, die in eerste instantie doet denken aan een raar koffiezetapparaat. Aan de binnenkant zie je namelijk een filter hangen. Deze is echter niet voor koffiebonen, maar voor losse theeblaadjes. Hierdoor zit je ook niet vast aan standaard zakjes en kun je zelfs gaan experimenteren met verschillende melanges. Op de kan zie je verder ook verschillende streepjes staan, zodat je weet hoeveel water je toevoegt. Je wordt geholpen met streepjes voor 500, 800 en 1.100 ml water.

Lidl theekoker

De perfecte temperatuur

Zoals gezegd kan de theekoker je thee zetten op verschillende temperaturen. Aan de voorkant van het apparaat zijn er dan ook knopjes om deze temperaturen in te stellen. Je kunt gaan voor 70, 80, 90 of 100 graden. Soms staat er op het pakje thee vermeld welke temperatuur je nodig hebt en anders kun je natuurlijk altijd even googlen. Verder is er ook een warmhoudfunctie tot maximaal 30 minuten. Als je klaar bent met het zetten van je thee, kun je de kan gewoon van de basis halen om meteen je perfect getrokken drankje uit te schenken.

Lidl theekoker

Theekoker in de Lidl webshop

De theekoker kun je nu bestellen in de Lidl webshop voor 39,99 euro in plaats van 49,99 euro. Dat is een mooie korting en als echte theeliefhebber kun je met het apparaat eindelijk next level thee zetten. Iets anders dat je kopje thee in de ochtend naar een hoger niveau kan tillen is deze Darth Vader geïnspireerde Star Wars theepot. Zelfs het handvat is een lightsaber.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: nauwkeurige theekoker
Sluiten