Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 15 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: comfortabele trekkingfiets

Hoewel het weer zoals altijd wat wisselvallig is, kunnen we ons toch gelukkig prijzen met redelijk wat warme dagen. En waar sommige mensen met lekker weer liever helemaal niks doen en in de zon liggen, worden andere mensen er juist actief van. Voor hun is het dan de perfecte tijd om eropuit te trekken op de fiets. Mocht je nog op zoek zijn naar een fiets voor wat langere afstanden, kan Lidl je daar deze week mee helpen. Ze verkopen namelijk een comfortabele Prophete trekkingfiets.

Comfortabele trekkingfiets

De fiets is beschikbaar in twee modellen, zodat zowel jij als je vriendin met het rijtuig op pad kunnen. Wat vooral belangrijk is tijdens lange fietstochten, is dat je comfortabel vooruit komt en niet half zit te creperen. Als het goed is staat de Prophete fiets gelukkig voor comfort en dat wordt mede mogelijk gemaakt door het Selle Royal gelzadel en het lichte aluminium frame. Uiteraard zijn ook de versnellingen belangrijk voor een comfortabele rit en in dit geval kun je aan de slag met 24 Shimano Acera versnellingen. Hiermee wordt het een stuk makkelijker om bijvoorbeeld heuvels op te komen tijdens je fietstochten.

Lidl trekkingfiets

LED-verlichting en 28 inch wielen

Naast comfort is veiligheid natuurlijk ook belangrijk onderweg. Om je goed zichtbaar te houden op de weg is de fiets uitgerust met heldere LED-verlichting. De velgremmen zorgen er weer voor dat je snel tot stilstand kunt komen wanneer dat nodig is. De fiets heeft verder een draagvermogen van 100 kg, een bandbreedte van 42 mm en is uitgerust met 28 inch wielen. Zelf weegt het rijtuig zo’n 18,5 kg.

Lidl trekkingfiets

Bestellen in de Lidl webshop

Mocht je erop uit willen met de Prophete trekkingfiets, kun je hem bestellen in de Lidl webshop voor 299 euro. Daar kun je meteen kiezen of je voor een dames of heren variant gaat en als het goed is kun je vervolgens binnen vijf werkdagen op pad. Mocht je nou nog comfortabeler erop uit willen trekken, zou je natuurlijk ook voor een elektrische fiets kunnen gaan. De FUELL Fluid is er één met een indrukwekkende actieradius om je lekker lang een boost te geven.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: comfortabele trekkingfiets
Sluiten