Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 6 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: trilplaat voor een efficiëntere workout

Een weekje geleden is de zomertijd ingegaan en over een paar maanden is het dan ook echt zomer. Dat betekent natuurlijk weer lekker aan het strand liggen om te genieten van de spaarzame zonnestralen en natuurlijk om een kleurtje te krijgen. Als je vindt dat je lichaam er nog niet klaar voor is om begluurd te worden door vreemden, kan Lidl je volgende week helpen om sneller in vorm te komen. Ze verkopen dan namelijk een trilplaat, die je workout extra effectief zou maken.

Vibrerend oefenen

De trilplaat zorgt voor een zijdelingse vibratie, welke er weer voor zou zorgen dat de dieper gelegen spiergroepen beter aangepakt worden. Als je dus op het ding je workout doet, zou je workout in principe nog effectiever moeten worden dan normaal. Mocht je geen inspiratie hebben voor oefeningen, hoef je je daarvoor ook geen zorgen te maken. Met het apparaat krijg je meteen ook een linkje naar online video’s met voorbeeldoefeningen, zodat je weet wat er allemaal mogelijk is. Pas wel op met oefeningen waarbij je moet balanceren. Je doet ze tenslotte op een vibrerende plaat.

Lidl trilplaat

Trilplaat met elastische banden

Verder zitten er twee elastische trainingsbanden met grepen aan de trilplaat vast. Hiermee kun je tijdens het trillen bijvoorbeeld ook meteen je armen trainen. Ook krijg je er een afstandsbediening bij, waarmee je onder andere de intensiteit van de vibraties kunt regelen, de tijd kunt instellen en een programma kunt selecteren. Er zijn in totaal vijf voorgeprogrammeerde programma’s en als je het zelf wilt doen is er ook een handmatige modus. Mocht je een keer geen zin hebben in een workout, kun je de trilplaat ook gewoon gebruiken voor een lekkere voetmassage.

Vanaf donderdag 11 april

Vanaf donderdag 11 april is de trilplaat te vinden in de Lidl voor 99 euro. HIermee krijg je een korting van 20 euro, aangezien het apparaat normaal gesproken 119 euro kost. Online is het ding ook te bestellen, hoewel hij op het moment uitverkocht is in de Lidl webshop. Verder heb je tijdens je workout natuurlijk ook wat muziek nodig om je te motiveren. Met deze oordopjes komt het helemaal goed en ze doen zelfs meer dan je alleen door je workout slepen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: trilplaat voor een efficiëntere workout
Sluiten