Ilona Braam
Ilona Braam Deals 30 dec 2018

Action en Aldi superaanbieding van de week: workout trilplaat

Het nieuwe jaar is alweer bijna begonnen en veel mensen beginnen dan na te denken over goede voornemens. Een paar goede voornemens die vaak voorbij komen zijn: stoppen met roken, georganiseerder leven en fitter worden. Als jij voor dat laatste wilt gaan in 2019, kan Lidl je vanaf eind deze week daarmee helpen. Je kunt daar dan een handige trilplaat scoren om je workouts nog intensiever te maken.

Trilplaat met vijf programma’s

De trilplaat kun je zien als een soort surfboard die trilt. Het idee is dat als je er alleen al op staat terwijl hij trilt, je bezig bent met een workout. Je kunt aan de slag met vijf voorgeprogrammeerde programma’s en één handmatige modus. Als het apparaat licht trilt, is het alsof je een wandeling maakt. Hoe heftiger het trillen wordt, hoe intensiever het is om erop te blijven staat en uiteindelijk is het alsof je aan het rennen bent.

Lidl trilplaat

Intensievere workout en voetmassage

Je hoeft echter niet simpelweg op de trilplaat te blijven staan, maar je kunt het apparaat ook gebruiken om oefeningen op te doen. Denk bijvoorbeeld aan sit-ups of squats. Door het trillen worden je oefeningen effectiever en intensiever. Verder zijn er ook twee geïntegreerde ligsteunen, zodat je bijvoorbeeld push-ups kunt doen. Ook twee elastische trainingsbanden zijn van de partij, zodat je meteen ook je armen een extra boost kunt geven. Mocht je na je workout kapot zijn, kun je de trilplaat meteen gebruiken voor een voetmassage terwijl je bijkomt op de bank.

Lidl trilplaat

Vanaf donderdag 3 januari

Vanaf donderdag 3 januari kun je de trilplaat scoren bij Lidl voor 129 euro. Je kunt hem ook al online bestellen, zodat je zeker weet dat je hem vanaf 3 januari binnenkrijgt en je niet achter het net vist. Mocht je voor je workouts nog op zoek zijn naar fijne tunes, zijn dit dé ultieme workout songs op Spotify.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: workout trilplaat
Sluiten