Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 11 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: ventilatorkachel voor warmte en verkoeling

Hoewel je je op sommige dagen nog afvraagt of de zomer echt al voorbij is, is het over ruim twee weken toch echt al halloween en zitten we al bijna in november. We kunnen ons dus beter toch alvast voorbereiden op de kou, want die komt er op een gegeven moment toch echt aan. Bij Lidl zijn ze in ieder geval al begonnen met voorbereidingen en kun je een handige elektrische ventilatorkachel kopen om je kamer snel lekker warm te maken. Mocht de kou toch uitblijven, kun je het het apparaat gelukkig ook gebruiken om juist voor een lekker briesje te zorgen.

Heteluchtstanden en koudeluchtstand

De ventilatorkachel ziet er redelijk robuust uit en zou ook inderdaad gemaakt zijn van robuust materiaal. Het uiterlijk zou ook meteen een goede indicatie zijn van de prestaties en je zou met het ding een krachtig apparaat in huis halen.  Er zijn twee heteluchtstanden om uit te kiezen en de thermostaat is traploos in te stellen. Daarnaast is er een koudeluchtstand om de kamer eens goed te luchten of te verkoelen.

Lidl ventilatorkachel

Ventilatorkachel voor het klussen

Uiteraard kun je het apparaat gewoon in je woonkamer gebruiken als element voor je industriële look. Maar aangezien de ventilatorkachel van het merk Parkside is, weet je dat het iets te maken moet hebben met klussen. En inderdaad kun je het ding ook handig inzetten als je bijvoorbeeld in een koude ruimte aan het klussen bent of als je wilt dat je verf extra snel droogt.

Lidl ventilatorkachel

Online bestellen

Waar je de ventilatorkachel ook voor wilt gebruiken, je kunt het ding bestellen in de Lidl webshop voor 39,99 euro. Hiermee krijg je een korting van 10 euro op de normale prijs. Als het goed is, krijg je het apparaat vervolgens binnen vier werkdagen thuisbezorgd. Mocht je inderdaad gaan klussen, is dit koffiezetapparaat ook een aanrader. Hij gebruikt dezelfde accu als je andere tools.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: ventilatorkachel voor warmte en verkoeling
Sluiten