Nederland wordt heet: Lidl stunt met €250 korting op deze mobiele airco

Deals Mark Hofman 24 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Er komen hete zomerdagen richting Nederland, dus is een mobiele airco best wel een goede aankoop. Lidl snapt dat en gooit 250 euro korting op een interessant model.

Nederland krijgt het benauwd deze week. Met temperaturen richting de 30 graden is verkoeling wel op z’n plek. Lidl begrijpt dat goed en smijt deze week €250 korting op een mobiele airco.

Zo’n airco is natuurlijk een flinke investering, maar we kunnen je uit ervaring vertellen dat het zijn geld tijdens zulke hete dagen dubbel en dwars waard is. De mobiele airco van Comfee is geen uitzondering op de regel en heeft ook nog eens de nodige slimme functies aan boord.

Comfee mobiele airco met €250 korting bij Lidl

Een mobiele airco is echt een uitkomst voor mensen die geen zin hebben om te smelten of zo’n hele stellage het hele jaar aan de muur te hangen. Wat dat betreft is de Comfee mobiele airco bij Lidl wel een interessant product, want het heeft een groot scala aan functionaliteiten.

Ten eerste is het mogelijk om ruimtes tot 41 vierkante meter te koelen met deze unit. Aan de hand van het LED-beeldscherm of de afstandsbediening regel je de temperatuur, activeer je de timer of zet je het model op nachtmodus. Door het stoffilter zorg je ervoor dat de ijskoude lucht die door de kamer blaast ook nog eens schoon is en door flexibele wieltjes rij je hem makkelijk naar de gewenste positie.

Nederland wordt heet: Lidl stunt met €250 op deze mobiele airco
(Afbeelding: Lidl)

Het is met de mobiele airco van Comfee niet alleen mogelijk om te koelen, maar je kunt de unit ook als ventilator of als ontvochtiger gebruiken. Lidl roemt het apparaat voornamelijk vanwege hoe stil hij is, maar de praktijk leert dat stil wel een ruim begrip kan zijn. Pas daar dus een beetje mee op.

Lidl prijst de Comfee mobiele airco dankzij een aantal slimme functies, waaronder Smart Control via een WLAN-functie. Het is dus mogelijk om de airco te besturen met je iPhone of Android-telefoon en ondersteunt de Google Assistent.

Normaal gesproken kost de mobiele airco je 599 euro, maar met 41% korting scoor je hem op dit moment bij Lidl voor 349 euro.

Hoe goed zijn de spullen van Lidl?

We schrijven al aardig wat jaren over de producten van Lidl en krijgen bijna altijd dezelfde vraag: is dit allemaal wel een beetje goede kwaliteit? Hoewel we natuurlijk niet ieder product zelf testen, kunnen we wel stellen dat het heel afhankelijk is van het product en dat eigen onderzoek altijd belangrijk is.

Er zijn zeker producten bij Lidl die het niet zo goed doen als je zou verwachten, maar de praktijk leert dat je dat vervolgens terugziet in de prijs. Slimme lampen van een tientje doen het bijvoorbeeld minder goed dan die van zeventig euro.

@wantnl

De 5 beste dingen aan de Hyundai Ioniq 6 🔥🔥 #hyundai #ioniq #hyundaiioniq6 #ioniq6 #electriccar #electricvehicle #cars #automotive #cartok #review

♬ origineel geluid – WANT

In het geval van deze mobiele airco is eigen onderzoek altijd goed, maar gezien de prijs, het energielabel en de functionaliteiten is de kans vrij groot dat je een succes in huis haalt. Uiteraard geheel op eigen risico, maar als het echt niet goed was hadden we hem niet met jullie gedeeld.

Met andere woorden: wie deze zomer verkoeling zoekt in de vorm van een mobiele airco, kan zeker dit model van de Lidl belangstelling geven. Persoonlijk zou ik het in ieder geval wel aandurven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen