Action en Aldi superaanbieding van de week: ergonomische verticale muis

Als je veel achter je computer zit voor je werk of om bijvoorbeeld te gamen, is het erg belangrijk dat je de goede houding aanneemt achter je bureau. Anders kun je last krijgen van je RSI en je zult vast wel hebben gemerkt dat je pols begint te zeuren als je de hele dag bent bezig geweest. Veel mensen vinden een beetje last in de pols niet al te spannend maar als je op dezelfde manier doorgaat kan de pijn helemaal doortrekken naar je nek met behoorlijk ernstige gevolgen. Om je te helpen om je pols en arm in de juiste positie te houden, heeft Lidl binnenkort een verticale muis voor je in de aanbieding.

Gedwongen in de juiste positie

Door het verticale design van de muis wordt je arm als het ware gedwongen om de juiste positie aan te nemen, waardoor je minder snel last zal krijgen van je computergebruik. Daarnaast moet je natuurlijk ook op andere dingen letten, zoals rechte schouders en de juist hoogte van je bureaustoel, maar de muis zou je al een stuk op weg moeten helpen.

Lidl muis

Muis met vijf instelbare knoppen

Dankzij de bijgeleverde USB-nano receiver hoef je niet te klungelen met een draad en verder kun je de muis precies zo instellen als je wilt. Er zijn in totaal zes knoppen, waarvan er vijf programmeerbaar zijn. De optische sensor zorgt er weer voor dat je nauwkeurig kunt werken en geen last hebt van vuil. De resolutie van de sensor kun je ook nog instellen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Je kunt gaan voor 800, 1600 of 2400 dpi.

Lidl verticale muis

Vanaf maandag 14 januari

Je kunt de verticale muis bestellen in de Lidl webshop en vanaf maandag 14 januari wordt hij vervolgens geleverd. Het apparaatje komt met een prijskaartje van 12,99 euro en je krijgt er meteen twee AAA batterijen bij. Als je verder nog op zoek bent naar een toetsenbord, heeft Xiaomi misschien wel iets voor je. Ze hebben namelijk een verrassend betaalbaar mechanisch keyboard.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: ergonomische verticale muis
Sluiten