Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 30 sep 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: videograbber voor je oude video’s

Hoewel je nu snel en makkelijk 4k video’s met je smartphone kunt opnemen, ging het vroeger toch wel wat lastiger. Denk maar aan die VHS banden van back in the day, waarbij je niet even snel kon vooruitspoelen naar het punt dat je wilde zien. Toch kan het dat je nog oude banden ergens hebt liggen van verjaardagen of opvoeringen, die je niet kwijt wilt. Je kunt ze laten digitaliseren, maar dat kan nog behoorlijk prijzig zijn. Je kunt aan de andere kant ook zelf aan de slag met de USB videograbber van Lidl en dat kost je toch een stuk minder.

Videograbber voor VHS, Video8 en Hi8

Een videograbber is eigenlijk precies wat de naam al aangeeft. Je kunt het gebruiken om je oude video’s te “grabben” en om te zetten naar handzamere digitale video’s. Met de grabber van Lidl kun je formaten zoals VHS, Video8 en Hi8 makkelijk digitaliseren, zodat je ze veel handiger op je computer of smartphone kunt bekijken.

Lidl USB videograbber

Inclusief kabels en videobewerkingssoftware

Het apparaat ondersteunt high speed USB 2.0 en dit zorgt voor een mooie opnamekwaliteit met maximaal 25 beelden per seconde. Om ervoor te zorgen dat je met al je camcorders, videorecorders en andere apparaten aan de slag kan, krijg je er verschillende kabels bij. Zo zit er in het pakket een S-videokabel, een Scart adapter, een video/audio kabel, een audio/video kabel en een usb aansluitkabel. Daarnaast krijg je meteen ook een CD-ROM met videobewerkingssoftware, zodat je de beelden nog wat kunt bewerken.

Lidl USB videograbber

Vanaf maandag 1 oktober

Vanaf maandag 1 oktober kun je de USB videograbber scoren bij Lidl voor 16,99 euro. Je kunt hem ook alvast bestellen via de website, maar hij wordt alsnog pas vanaf 1 oktober geleverd. Mocht je overigens ook nog oude platen ergens hebben liggen, kunnen deze high-end platenspelers ze meenemen naar de 21e eeuw.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: videograbber voor je oude video’s
Sluiten