Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 17 jun 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: 4-persoons tent

De vakantieperiode is bijna begonnen en dat betekent voor veel mensen even lekker weg uit het land neer een camping ergens ver weg. Dat begrijpt Lidl en ze helpen je vanaf morgen meteen met een slaapplek voor jou en drie van je vrienden. Lidl heeft namelijk de aankomende week een grote tent in de aanbieding met verduistering.

Twee aparte slaapruimtes

Omdat in je eentje op vakantie gaan saai is, heeft de tent genoeg plek voor vier personen. Deze slapen niet allemaal in dezelfde ruimte, maar kunnen per twee in de comfortabele aparte slaapruimtes terecht. Tussen de slaapruimtes is er een ruime leefruimte om toch met z’n allen weer samen te komen in de tent. Wat fijn is aan de binnenruimtes is dat ze helemaal verduisterd zijn, zodat je toch nog lekker in het donker kunt slapen wanneer je om 6 uur ‘s ochtends eindelijk je slaapzak in duikt.

Lidl 4-persoons tent

Modder en muggen

Wie wel eens in een tent heeft geslapen, weet dat er verschillende gevaren zijn die het op je gemunt  hebben. Ten eerste is er altijd de kans dat het gaat regenen en je wakker wordt in de blubber. Als het goed is, gebeurt dat echter niet met dit Lidl exemplaar. Hij heeft namelijk een naadloos en dubbelzijdig gestikt onderlegzeil met opstaande randen. Het andere gevaar komt in de vorm van muggen, die je lek willen prikken. Zolang je in de tent blijft, zou je veilig moeten zijn. De ingang en de ventilatie-opening zijn gelukkig voorzien van een insectennet.

Makkelijk op te zetten tent

Omdat je geen zin hebt om al te veel tijd te besteden aan het opzetten van een tent, gebruikt dit exemplaar een insteeksysteem zodat hij snel en eenvoudig gemonteerd kan worden. Uiteraard krijg je daar  de benodigde spijkerharingen, scheerlijnen, montagematerialen en een handleiding voor.

Vanaf maandag 18 juni

Vanaf maandag 18 juni is het zover en kun je de 4-persoons tent via de Lidl webshop bestellen voor 99 euro in plaats van 139 euro. Dat is een behoorlijke korting en als je nog naar een tent zoekt, kun je meteen je slag slaan. Om je vakantie geslaagd te maken, heb je trouwens nog wel meer nodig dan alleen een slaapplek. Deze vijf AliExpress gadgets zijn bijvoorbeeld onmisbaar op vakantie.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: 4-persoons tent
Sluiten