Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: voetbubbelbad

Als je veel moet staan of rondlopen voor je werk, kunnen je voeten daar behoorlijk onder lijden. Ook een heftig dagje shoppen, kan ervoor zorgen dat ze aanvoelen alsof ze gaan afvallen. Goede comfortabele schoenen kunnen al behoorlijk helpen, maar zelfs daarmee kun je alsnog aan het einde van de dag op de bank creperen. Wat ontzettend veel verlichting kan geven is een voetenbadje en een massage en vanaf morgen kan Lidl dat voor je verzorgen met zijn multifunctionele voetbubbelbad.

Voetbubbelbad met warmhoudfunctie

Je kunt het apparaat op verschillende manieren gebruiken. Als eerste is het natuurlijk een voetenbadje, met massagerollen op de bodem voor voetreflexologie. Je kunt er warm water in stoppen om je voeten lekker even rust te kunnen. Een verzorgende olie erbij, zoals amandelolie of arganolie, maakt je huid meteen lekker zacht. Maar check wel eerst in de handleiding of je er olie  bij mag doen. Anders kun je je voeten ook na je badje nog even insmeren.

Lidl voetbubbelbad

Uiteraard heb je het woord “bubbel” ook zien staan en het badje verzorgd inderdaad ook bubbels om je voeten extra te verwennen. Ook is er een warhoudfunctie, die het water lekker warm zou moeten houden. Hoewel het met dit weer ook lekker kan zijn om je voeten juist af te koelen met wat koud water. Je hele lichaam koelt dan meteen ook mee af.

Vibratiemassage en pedicure

In het midden van het voetbubbelbad heb je een plek waar je drie verschillende opzetstukken kunt plaatsen. Er is een massagekop, welke je een ontspannende vibratiemassage geeft. Ook is er een borstel en een eeltverwijderaar om meteen je voeten eens aan te pakken en ze weer toonbaar te maken. In de zomer komen je voeten behoorlijk vaak te zien en dat zou dus geen gek idee zijn.

Lidl voetbubbelbad

Vanaf maandag 6 augustus

Vanaf maandag 6 augustus is het zover en kun je je voeten eindelijk een welverdiend bubbelbad geven en ze laten masseren. Het voetbubbelbad is dan bij Lidl te koop voor 29,99 euro. Als je iemand bent die maar door blijft gaan om pas aan het einde van de dag te bemerken dat je voeten er helemaal aan zijn gegaan, zijn de schoenzolen van Zhor Tech misschien  ook iets voor jou. Ze zijn voorzien van sensoren en via de bijbehorende app, kun je checken hoe moe je voeten zijn.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: voetbubbelbad
Sluiten