Action en Aldi superaanbieding van de week: comfortabele voetenwarmer

Hoewel de lente langzaam dichterbij kruipt, zitte we voorlopig nog volop in de winter. En hoewel de winter met zijn eigen voordelen komt, van af en toe een mooi sneeuwlandschap tot lekker buiten schaatsen, is het voornamelijk toch wel redelijk koud. Om je de winter door te helpen en ervoor te zorgen dat je het toch nog lekker warm hebt, heeft Lidl een heerlijke voetenwarmer voor je te koop.

Voetenwarmer met zes temperatuurstanden

De voetenwarmer warmt snel op, zodat je er meteen in kunt duiken met je verkleumde voeten als je na een lange dag eindelijk weer thuis bent. Hij komt met een bedrade afstandsbediening, waarmee je zes verschillende temperatuurstanden kunt kiezen. En dat is maar goed ook, aangezien niet iedereen dezelfde temperatuur even fijn vindt. Het apparaat heeft zelfs een beveiliging, zodat wanneer je ermee in slaap valt je niet opeens droomt dat je gevangen bent genomen door vreemde wezens en op hete kolen moet dansen. Na 90 minuten schakelt het ding namelijk vanzelf uit en hoef je je dus nergens zorgen over te maken.

Lidl voetenwarmer

Tot maat 47

Het op een gigantische slof lijkende apparaat is verder geschikt voor voeten tot maat 47. Als je voeten klein zijn, heb je dus redelijk wat ruimte binnenin om te wiebelen. Verder kun je de warme voering ook makkelijk verwijderen om hem eens in de zoveel tijd te wassen, zodat het apparaat niet na een tijdje standaard een vreemd luchtje heeft.

Lidl voetenwarmer

 

Online bestellen

Je kunt de voetenwarmer bestellen via de Lidl webshop voor 17,99 euro en voortaan met warme voeten door het leven gaan. Hij wordt binnen drie werkdagen bezorgd en komt met een kabel van 2,8 meter. Om het extra warm te maken is het ‘s winters ook heerlijk om af en toe te genieten van een kop warme chocolademelk. Dit docking station houdt je warme choco lekker warm en zorgt er daarbij ook nog voor dat je smartphone opgeladen blijft. Daarnaast houdt hij je biertje koel, want winter of niet, bier moet koud gedronken worden.

Lidl

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: comfortabele voetenwarmer
Sluiten