Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 22 december 2018

Action en Aldi superaanbieding van de week: heerlijke voetenwarmer

Terwijl we het binnen gezellig maken voor de aankomende feestdagen. lijkt het buiten steeds kouder te worden en begin je  bijna te twijfelen of de zon er nog wel is. Met dit soort kille dagen blijf je natuurlijk het liefst gewoon lekker binnen in de warmte, maar helaas zijn er nog steeds dingen waar we de deur voor uit moeten. Lidl heeft volgende week echter iets dat je thuiskomst extra fijn en warm maakt, nadat je de kou hebt getrotseerd. Je kunt er dan namelijk een heerlijke voetenwarmer scoren, die je arme voeten meteen weer op temperatuur brengen.

Voetenwarmer: brede verwarmde pantoffel

De voetenwarmer ziet eruit als een extra brede pantoffel, waarin je beide voeten kunt stoppen. Eigenlijk is het ook gewoon een brede pantoffel en aangezien je er toch niet mee gaat lopen, kunnen je voeten best bij elkaar (verwarmde pantoffels voor elke voet klinken aan de andere kant toch ook best briljant). Het bovenmateriaal van het ding is zacht en ademend, zodat het niet meteen een zweet-bende wordt. Binnenin is er een wasbare voering,wat ervoor zorgt dat je je voetenwarmer fris en fruitig kunt houden en je niet na een tijdje moet leven met de geur van zweetvoeten.

Lidl voetenwarmer

Zes verschillende warmtestanden

Er zijn geen verschillende maten, maar de voetenwarmer is groot genoeg voor mensen met maximaal maat 47. Dat betekent dat je wel erg veel ruimte hebt in het ding als je kleine voeten hebt. Om de brede slof lekker warm te maken is er verder een klein controller. Hiermee kun je het ding niet alleen inschakelen, maar je kunt ook kiezen voor zes verschillende warmtestanden. Niet iedereen houdt nu eenmaal van dezelfde temperatuur en sommige mensen lijken het standaard koud te hebben.

Lidl voetenwarmer

Vanaf donderdag 27 december

Vanaf donderdag 27 december kun je de voetenwarmer bemachtigen via de Lidl webshop voor 17,99 euro. Zoals gewoonlijk kun je het ding nu ook al bestellen, maar de levering vindt niet plaats voordat het product in de aanbieding is. Iets anders dat lief is voor je voeten is deze slimme schoenzool. Hij vertelt je namelijk precies wanneer je je voeten te veel hebt gemarteld en even moet gaan zitten.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: heerlijke voetenwarmer
Sluiten