Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 21 sep 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: VR-bril

Virtual reality bestaat al best lang, maar het lijkt pas de laatste tijd echt een stuk populairder te zijn geworden. Dat zal mogelijk te maken hebben met het feit dat er steeds meer interessante content is. Ook lijken mensen steeds meer de behoefte te hebben om zich echt helemaal onder te dompelen in een andere wereld. Als je ook eens wilt ontsnappen aan de realiteit heeft Lidl een betaalbare VR-bril te koop. Pas wel op dat je niet verslaafd raakt.

VR-bril voor toestellen tot 6 inch

De VR-bril is van het merk Silvercrest en komt in een zwarte kunststof uitvoering. Om je onder te dompelen in virtuele werelden, stop je er je smartphone in en doe je de bril op. Hij is geschikt voor toestellen van 3,5 inch tot 6 inch groot, dus als je mee bent gegaan met de “groter dan 6 inch trend” is hij helaas niet voor jou.

Lidl VR-bril

Perfecte positie

Mocht je wel een toestel hebben van 6 inch of kleiner, kun je hem in de bril positioneren en met de knoppen aan de zijkant de afstand van je ogen naar je toestel instellen. Het kan even uitproberen zijn, wat voor jou het beste werkt. Ook de hoofdband kun je verstellen, zodat alles stevig en comfortabel zit. Als je VR-bril telkens omlaag zakt of te strak zit, is het namelijk wat lastig om de echte wereld even te vergeten.

Lidl VR-bril

In de Lidl webshop

De VR-bril is te bestellen in de Lidl webshop voor 9,99 euro en wordt bezorgd binnen vier werkdagen. Natuurlijk heb je dan nog wel een virtual reality ervaring nodig om mee te maken. Er is tegenwoordig behoorlijk wat te doen in de virtuele wereld. Zo kun je zombies trotseren in The Walking Dead, genieten van VR-porno en zelfs therapie krijgen.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: VR-bril
Sluiten