Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 3 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: walkie talkie set

Als je houdt van survivallen met je vrienden, zul je hebben gemerkt dat je smartphone het soms laat afweten en geen signaal weet op te pikken als je “in the middle of nowhere” bent. Toch is het belangrijk om met elkaar te blijven communiceren en vooral als iemand heeft besloten er in z’n eentje erop uit te trekken. Een walkie talkie kan in de onbewoonde wereld een uitkomst zijn en als je voor de zomer alweer een tripje hebt gepland, kun je aankomende week alvast een walkie talkie set scoren bij Lidl.

Walkie talkie met acht kanalen

Met de set krijg je twee walkie talkies en een docking station om ze weer op te laden. Je vindt op de dingen de gebruikelijke knoppen om ze bijvoorbeeld aan en uit te schakelen en om een kanaal te kiezen. Qua kanalen heb je keuze uit acht, wat voor een nog beter privacy zorgt als je aan het overleggen bent. Elk kanaal heeft daarbij 38 analoge CTCSS-codes en 83 CDCSS-codes. CTCSS is een systeem van ruisonderdrukking, waardoor je een radiokanaal met meerdere gebruikers kunt delen zonder dat je elkaar stoort. Het CDCSS systeem zorgt er weer voor dat de audiocircuits in de ontvangende walkie talkie alleen worden geactiveerd wanneer de zendende walkie talkie dezelfde code gebruikt als op de ontvangende walkietalkie.

Lidl walkie talkie set

Bereik van maximaal 8 km

Verder is het radiografische bereik van de walkie talkies maximaal 8 km, wat je behoorlijk wat speling geeft om nog met elkaar in contact te blijven. Een voordeel van de set ten opzichte van je smartphone is tevens dat het robuuste dingen zijn, die niet zo heel snel kapot zullen vallen. De behuizing is spatwaterdicht, maar tegenwoordig kunnen de meeste smartphones gewoon in water ondergedompeld worden. Wat dat betreft doet je smartphone niet onder voor de walkies.

Lidl walkie talkie set

Vanaf maandag 4 februari

Je kunt de walkie talkie set bij Lidl scoren vanaf maandag 4 februari voor 29,99 euro. Het gaat in dit geval om een online aanbieding en je zult de set dan ook niet terugvinden in de fysieke supermarkt. Als je toch graag je smartphone wilt gebruiken in onbewoonde gebieden, zou je ook voor de Sonnet kunnen gaan. Dit apparaatje tovert je smartphone namelijk om tot een geavanceerde walkie talkie.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: walkie talkie set
Sluiten