Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 25 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: waterbesparend kraanopzetstuk

Hoewel we in Nederland vaak klagen dat het te koud is, is het de laatste tijd dusdanig warm dat we ook daarover beginnen te klagen. Gelukkig kunnen we grijpen naar verkoelende drankjes, het zwembad in plonsen of om de zoveel tijd even de polsen onder de koude kraan houden en het gezicht lekker nat spetteren . Er is door de droogte echter gewaarschuwd dat we wat zuiniger met het water om moeten gaan. Gelukkig heeft Lidl de oplossing in de vorm van een waterbesparend kraanopzetstuk. Zo kunnen we onszelf blijven spritsen met water voor verkoeling, terwijl we er toch nog zuinig mee zijn.

Normale of sproeistraal

Het kraanopzetstuk past gelukkig op alle gangbare kranen met een M22 of M24 aansluiting. Mocht je een antieke of bijzondere kraan hebben, is het verstandig om even te checken welke aansluiting deze heeft. Als hij is geïnstalleerd kun je gaan voor een normale straal, maar ook voor en sproeistraal om het water lekker meteen wat meer te verspreiden. Dankzij het kogelscharnier kun je het ding 48 graden draaien, zodat je misschien meteen je gezicht kunt besproeien.

Lidl waterbesparend kraanopzetstuk

Vijftig procent besparing met kraanopzetstuk

Met het opzetstuk zou je tot 50 procent water besparen. Dat is goed in verband met de droogte en ook fijn voor je portemonnee. Het ding zelf kost ook bijna niks, dus je zou er meteen genoeg van kunnen kopen om alle kranen in huis besparend te maken.

Vanaf donderdag 26 juli

Vanaf donderdag 26 juli is het waterbesparende kraanopzetstuk te koop bij Lidl voor 1,99 euro en kun je claimen dat je zuinig met het water omgaat. Mocht je toch liever voor een duik gaan ter verkoeling, kun je er meteen een spannend avontuur van maken met één van deze vijf onderwatercamera’s.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: waterbesparend kraanopzetstuk
Sluiten