Ilona Braam
Ilona Braam Deals 4 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: waterdichte Bluetooth speaker

Na wat regenachtige dagen lijkt het zonnetje eindelijk weer door te breken en kunnen we verder met het zomerse gevoel. Om de hitte te overleven komt daar doorgaans veel water bij kijken, zoals aan het strand, in het zwembad of in je opblaasbare jacuzzi. Ook muziek hoort erbij en omdat dingen soms wel eens nat worden tijdens alle pret, heeft Lidl een handige waterdichte Bluetooth speaker voor je in de aanbieding.

Compacte speaker

Het gaat om een compacte speaker van het Lidl huismerk Silvercrest. Het ding is 8 x 8 x 4 cm groot en past dus zo’n beetje overal in. Aan het apparaat zit meteen ook een koordje, zodat je hem bijvoorbeeld vast kunt maken aan je tas of ergens op kunt hangen. Zoals gezegd is hij dus ook waterdicht en in dit geval heb je te maken met een IPX7 classificering. Als het goed is zou de speaker hiermee een snelle duik in het water moeten kunnen overleven, maar het is altijd beter om het gewoon niet te proberen.

Lidl Bluetooth speaker

Bluetooth en headphone jack

Dankzij de Bluetooth functie, kun je draadloos je muziek naar het apparaat sturen via bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Maar als je niet vies bent van draden is er ook gewoon een AUX-uitgang. Verder is het ding uitgerust met een batterij, die goed zou moeten zijn voor 5 uur aan luisterplezier. Het duurt wel zo’n 3 uur om het apparaat weer helemaal op te laden.

Lidl Bluetooth speaker

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de Bluetooth speaker in de Lidl webshop scoren voor 19,90 euro. Hiermee krijg je een korting van 33 procent op de originele prijs van 29,90 euro. Als je Spotify hebt, wordt het luisteren naar muziek met je vrienden binnenkort overigens een stuk leuker. Ze zijn namelijk een al een tijdje bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe feature. waarmee iedereen muziek kan toevoegen aan een afspeellijst. En onlangs is de feature al in het wild gespot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: waterdichte Bluetooth speaker
Sluiten