Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 10/11/2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: waterdichte speaker

Een lekker muziekje kan behoorlijk wat goedmaken en als je bijvoorbeeld een saaie treinreis moet overleven is het de perfecte manier om je reis aangenamer te maken, terwijl het lijkt alsof je ook sneller op je bestemming aankomt. Muziek zet je echter niet alleen in op saaie momenten, maar juist ook als het gezellig is. Als je bijvoorbeeld met je vrienden aan het chillen bent, wil je natuurlijk daar ook lekkere achtergrondmuziek bij. Lidl helpt je hiermee met een compacte en waterdichte Bluetooth speaker.

Compacte Silvercrest speaker

Silvercrest is het elektronica-huismerk van Lidl en we zijn al redelijk wat leuke gadgets van ze tegengekomen in de superaanbieding van de week. Deze keer hebben we een hoekig exemplaar te pakken met een handige “lus”, zodat je het ding makkelijk kunt vasthouden of bijvoorbeeld aan je tas vast kunt maken. Het speakertje is aan de andere kant met zijn 8 x 8 x 4 cm formaat ook gewoon klein genoeg om in je tas te gooien.

Lidl waterdichte Bluetooth speaker

IP67 classificatie

De speaker is uitgerust met een lithium-ion batterij, welke goed zou moeten zijn voor 5 uur aan luisterplezier. Als je hem gewoon aan de accu houdt, blijft hij uiteraard gewoon opladen zodat je langer door kunt gaan. Als de batterij dan toch een keer leeg is, kun je deze binnen drie uur weer helemaal opladen. Een belangrijke spec is de IP67 classificatie, wat betekent dat het apparaat waterdicht is. Ideaal dus om hem mee te nemen naar het zwembad en in het geval van onhandige vrienden die drankjes omgooien.

Lidl waterdichte Bluetooth speaker

Online bestellen

Je kunt de Bluetooth speaker bestellen via de Lidl webshop voor 29,99 euro. Voor een waterdichte speaker is dat een mooi prijsje. Overigens kun je ook gewoon een audiokabel gebruiken om je smartphone of laptop aan te sluiten. als je geen zin hebt in Bluetooth. Als je nog op zoek bent naar lekkere nummers, kun je deze Spotify playlist eens proberen. De nummers hebben meteen ook het juiste ritme voor CPR en kunnen je helpen om mensenlevens te redden.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: waterdichte speaker
Sluiten