Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wijnkoelkast in de aanbieding

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze wijnkoelkast.

De Lidl brengt de wijnkoelkast terug

De Lidl had deze wijnkoelkast iets voor de feestdagen ook al in de schappen liggen. Blijkbaar hebben ze niet alle koelkasten kunnen slijten, want je kunt hem nu opnieuw tegen een mooie aanbieding scoren.

Deze wijnkoelkast is geschikt voor maximaal 8 flessen. Hij heeft een instelbare temperatuur tussen 7 en 19 graden Celcius. Dankzij de glazen deur zie je altijd goed welke wijn je op voorraad hebt.

Bang dat het apparaat energie vreet? Dat hoeft niet. Want hij heeft het energielabel A+. Dat betekent dat hij 100 kWh per jaar gebruikt. Kan niet beter dus.

Wijnkoelkast Lidl
Wijnkoelkast (Bron: Lidl)

Waarom een klimaatkast?

We hebben natuurlijk allemaal een koelkast in huis. Daarom ziet waarschijnlijk niet iedereen het nut in van een koelkast speciaal voor wijn. Maar de echte wijn-connaisseur zal je vertellen dat een klimaat erg belangrijk is voor de smaak van je wijn. Rode wijn wordt namelijk vaak te warm gedronken en witte wijn bijna altijd te koud. En dat is zonde! Want het gaat ten koste van de smaak van je wijn.

Wie een klimaatkast in huis heeft kan zijn wijn altijd op de juiste temperatuur serveren en drinken. Heeft de Lidl je tijdens de feesdagen niet weten te overtuigen van het nut en de noodzaak van deze gadget? Misschien deze keer wel. Wie spijt heeft hem destijds niet te hebben gekocht heeft geluk: je scoort de wijnkoelkast nu namelijk met 24 procent korting.

Wijnkoelkast Lidl
Wijnkoelkast (Bron: Lidl)

75,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 3 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: wijnkoelkast in de aanbieding
Sluiten