Lidl & Kruidvat houden je bezig: van keukenmachine tot e-MTB

#1 Lidl aanbiedingen week 40 2021

Lidl deal: Bosch Keukenmachine

Een taart bakken kan een complete dagtaak zijn. Zeker wanneer je het boodschappen doen en de keuken poetsen nadat je de taart de oven in hebt geschoven meerekent. Een keukenmachine als deze van Bosch zorgt ervoor dat je in ieder geval voor het donker wordt klaar bent met het mengen en kneden van het deeg. De machine heeft een 3D-roersysteem, een krachtige 700 watt Bosch-motor en verschillende standen.

Bosch keukenmachine Lidl
Bosch keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

169,00 euro

Lidl deal: e-MTB

Lidl verkoopt in week 40 twee verschillende e-bikes tegen een scherpe prijs. Dit is er een voor de sportieveling die niet graag stil zit, maar zichzelf liever niet te erg in het zweet werkt. Dankzij de elektrische achterwielmotor van 250 watt komt dat vast goed. De e-bike weegt 21 kilo, heeft een actieradius van 100 kilometer en een oplaadtijd van zo’n 4,5 uur.

Dit is geen elektrische mountainbike voor de doorgewinterde mountainbiker, maar zeker een prima optie om op te beginnen. Al kun je in dat geval misschien beter eerst op een mountainbike zonder motor beginnen, of een e-MTB huren om te zien of het je ding is of toch niet.

prophets e-MTB Lidl
Prophete e-MTB (Afbeelding: Lidl)

999,00 euro

Lidl deal: Waterfontein voor honden

Hou jezelf bezig met waar jij zin in hebt door je hond wat afleiding te geven. Met een hond die continu je aandacht opeist kom je nooit aan dat bakken en mountainbiken toe. Lidl’s gadget is bedoeld voor de zelfstandige hond (of kat). Wanneer het dier een poot op het pedaal zet spuit het apparaat een waterstraal omhoog. Eigenlijk trakteert je je huisdier dus op een straal water in z’n gezicht. Of die de waterstraal ook als een traktatie wordt ontvangen ligt eraan hoe blij het beestje wordt van een waterstraal. Onze gok: hier doe je je kat geen plezier mee. Maar het is vast wel vermakelijk om naar te kijken.

waterfontein honden Lidl
Waterfontein voor honden (Afbeelding: Lidl)

7,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat houden je bezig: van keukenmachine tot e-MTB
Sluiten