Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 11 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: wekker, Bluetooth speaker en draadloze oplader in één

Hoewel iedereen weer anders is, zijn er toch sommige dingen die redelijk wat mensen hetzelfde doen. Zo hebben we vaak naast het bed een wekker staan en leggen veel mensen hun smartphone naast zich neer als ze gaan slapen. Het bedrijf iHome moet hebben gedacht dat deze twee dingen daarom mooi gecombineerd konden worden en het resultaat daarvan is de handige wekker die je bij Lidl kunt scoren. Hij laat je namelijk niet alleen zien hoe laat het is, maar laadt ook meteen draadloos je toestel op en als bonus is er ook nog een Bluetooth speaker van de partij.

Compacte wekker en oplader

Het gaat om een redelijk compact apparaatje in een zwarte uitvoering. Aan de voorkant zie je zoals gebruikelijk de tijd en kun je zien of er een alarm is ingesteld. Soms komt het voor dat je meer dan één alarm nodig hebt en daarom kun je er ook twee instellen. Zoals gezegd is de wekker meteen ook een draadloze oplader voor je smartphone of tablet. Hiervoor wordt de Qi-standaard gebruikt en het oplaadvak vind je bovenop het apparaat. Voortaan heb je dus ‘s avonds een vast plekje om je smartphone neer te leggen en hoef je ook niet meer te zoeken in je bed.

Lidl wekker speaker oplader

Bluetooth speaker

Als tweede verrassing helpt de wekker je ook met handsfree bellen. Naast een draadloze oplader is het dingetje namelijk ook nog een Bluetooth speaker. En als je je telefoon in bed niet gebruikt om te bellen, maar meer om je social media verslaving te voeden of om je games te spelen, kun je de speaker natuurlijk ook gewoon voor een lekker muziekje gebruiken. Ga ‘s avonds bijvoorbeeld voor muziek, die je helpt om lekker in slaap te vallen.

Lidl webshop

Je kunt de wekker/oplader/speaker in de Lidl webshop scoren voor 74,99 euro en binnen drie werkdagen verschijnt hij een keer op de stoep. Overigens is het wel verstandig om een uur voor het slapen gaan niet meer met je smartphone bezig te zijn. Dat zorgt er namelijk voor dat je minder goed slaapt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: wekker, Bluetooth speaker en draadloze oplader in één
Sluiten