Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 21 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: wekker met zonsopgangsimulatie

Als je erover nadenkt is het idee van de wekker best een wreed iets. Het ding is gemaakt om je bruut wakker te maken, terwijl je nog lekker in dromenland bezig bent. Vooral die oudere wekkers met hun metalen geklingel lijken geen genade te hebben. Tegenwoordig hebben we gelukkig wekkers die wat vriendelijker zijn en je op een natuurlijke manier wakker proberen te maken. Zoals de wekker die Lidl de aankomende week in de aanbieding heeft. Hij komt komt met allerlei kleurtjes en simuleert elke ochtend zelfs een zonsopgang.

Wekker met kleurtjes en harmonieuze geluiden

Het apparaat is gemaakt om wakker worden zo aangenaam mogelijk te maken en dat is ook precies wat je nodig hebt als je een alarm moet instellen. Dat betekent doorgaans dat je vroeg wakker moet, terwijl je liever nog wat langer in bed was gebleven. Zoals gezegd kan de wekker verschillende zachte kleuren gebruiken om je wakker te maken. Dit doet hij in combinatie met harmonieus geluid en je kunt zelfs kiezen tussen tien verschillend weksignalen. Ga bijvoorbeeld voor het geluid van een ruisende beek of het tropisch oerwoud. Zowel het volume als de lichtsterkte kun je van tevoren instellen. Overigens kun je de kleurtjes ook gewoon permanent instellen als sfeerlicht.

Lidl wekker

Wakker worden met een (instelbare) zonsopgang

Daarnaast kan het apparaat ook een mooie zonsopgang in je kamer verzorgen, zodat je wakker wordt alsof je toch bent uitgeslapen. Je lichaam heeft dan de kans om zich alvast voor te bereiden op het feit dat je moet gaan opstaan, waardoor het minder zwaar wordt. Omdat sommige mensen nu eenmaal langer nodig hebben om wakker te worden, kun je zelfs instellen hoe lang je zonsopgang duurt. Hij is instelbaar tot maximaal 30 minuten, voordat de wekker afgaat.

Lidl wekker

Vanaf maandag 22 oktober

Vanaf maandag 22 oktober is het zover en kun je de wekker in huis halen voor 24,99 euro. Als het goed is wordt ‘s ochtends vroeg wakker worden dan wat minder zwaar voor je. Eind vorig jaar kwam Elon Musk aan de andere kant met een aantrekkelijke toekomstvisie, waarbij je ‘s ochtends helemaal niet echt wakker hoeft te worden. Ooit gaan we namelijk gewoon slapend naar ons werk.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: wekker met zonsopgangsimulatie
Sluiten