Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: verkoelende wijnkoelkast

Af en toe een glaasje wijn drinken kan gezellig en heerlijk ontspannen zijn en, hoewel discutabel, er wordt ook wel eens gezegd dat een glaasje rode wijn om de zoveel tijd zelfs goed zou kunnen zijn voor de gezondheid. Over witte wijn wordt dat doorgaans niet gezegd, maar ook die kan lekker zijn om mee te borrelen. Witte wijnen zijn over het algemeen het lekkerst als ze gekoeld zijn en als je weinig ruimte hebt in de koelkast heeft Lidl volgende week een handige wijnkoelkast voor je in de aanbieding, speciaal voor je flessen wijn.

Wijnkoelkast met instelbare temperatuur

Door je flessen wijn in een wijnkoelkast te bewaren, heb je meer ruimte over in je normale koelkast voor andere dingen. De wijnkoelkast heeft een volume van 25 liter en je zou er acht flessen wijn in kunnen koelen. Wat fijn is aan de koelkast is dat je de temperatuur kunt instellen van 8 tot 18 graden. Dat is belangrijk als je wat serieuzer bent over je wijn, aangezien sommige wijnen bij een specifieke temperatuur het lekkerst zijn. Zelfs sommige rode wijnen wil je liever een beetje koelen voor de beste smaak.

Lidl wijnkoelkast

Blauwe LED-verlichting

De koelkast is verder dubbel geïsoleerd voor een optimale koeling en om precies te zien hoe het met de voorraad staat, kun je door de deur heen kijken en is er aan de binnenkant blauwe LED-verlichting. De verlichting zorgt ervoor dat je alles nog beter in de gaten kunt houden en dat je meteen wat sfeerverlichting hebt. Verder is er een uitneembaar RVS wijnrek en kun je met een touchscreen al je instellingen doen.

Vanaf maandag 21 januari

Mocht je geïnteresseerd zijn, kun je de wijnkoelkast bestellen in de Lidl webshop voor 109 euro. Je kunt hem nu al bestellen, maar hij is vanaf maandag 21 januari pas echt beschikbaar. Om je wijnflessen vervolgens open te maken, hebben iets anders leuks voor je gevonden. Namelijk een kurkentrekker, waarmee je je wijnlessen open “schiet”.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: verkoelende wijnkoelkast
Sluiten