Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 1 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: Yamaha keyboard

Muziek maakt voor veel mensen een groot deel uit van het leven en zorgt ervoor dat onder andere je treinrit sneller lijkt te gaan, je workout was plezieriger wordt en dat je vrolijker achter je computer zit te werken. Veel mensen dromen ervan om ook zelf muziek te kunnen maken, maar de eerste stap lijkt behoorlijk groot waardoor het er nooit van komt. Als jij ook graag zou willen beginnen met je eigen tunes opnemen, kan Lidl je daarmee helpen. Ze verkopen namelijk een Yamaha keyboard, dat gemaakt is voor beginnende aspirant-muzikanten.

Keyboard om mee te leren

Het keyboard is zo geschikt voor beginnende muzikanten, omdat het je ook daadwerkelijk op weg helpt. Zo is er een handig leersysteem, zodat je langzaam wordt ingewijd in de wereld van de muziek. Ook kun je al behoorlijk snel wat leuke tunes eruit krijgen dankzij de 385 instrumentklanken. Het apparaat komt onder andere met 13 drumklanken, 100 begeleidende stijlen en verschillende geluidseffecten. Daarnaast zijn er zelfs ook 102 voorgeïnstalleerde nummers om je te inspireren en om mee te leren spelen.

Lidl Yamaha keyboard

Keyboard vs piano

Het gaat om de Yamaha YPT-255, welke 94 x 31,7 x 10,6 cm groot is. Je moet je wel bedenken dat het om een keyboard gaat met 66 toetsen, wat dus minder is dan bij een standaard piano. Een piano is doorgaans uitgerust met 88 toetsen en sommige vleugels komen zelfs met meer. Dus als je echt piano wilt leren spelen, zul je bij sommige nummers toetsen te kort komen. Het is wel een mooi apparaat om de basis te leren. Verder zijn er natuurlijk nog andere verschillen tussen een keyboard en piano, waaronder de toetsaanslag.

In de winkel en online

Het Yamaha keyboard scoren in de Lidl webshop voor 99,99 euro. Als het goed is wordt hij vervolgens binnen drie dagen bij je afgeleverd. Mocht je meer op zoek zijn naar iets om onderweg muziek mee te maken, dan is dit horloge misschien een handigere optie. Het ding is namelijk uitgerust met een mini synthesizer, zodat je overal met je muziek aan de slag kunt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: Yamaha keyboard
Sluiten