Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 26 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: handige zaklamp met powerbank

Waar je vroeger een telefoon slechts en alleen gebruikte om te bellen, lijkt er tegenwoordig zo’n beetje niks te zijn dat je niet met je smartphone zou kunnen doen. Toch is het niet altijd praktisch om je smartphone in te zetten. Als je bijvoorbeeld gaat kamperen en een zaklamp nodig hebt, wil je daar doorgaans niet je dure smartphone voor gebruiken. Wel kun je volgende week bij Lidl terecht voor een echte zaklamp, die er ook nog eens voor zorgt dat je smartphone opgeladen blijft voor andere taakjes.

Drie licht opties

Het gaat om een krachtige LED-zaklamp van het merk Livarno Lux. Tijdens het kamperen gaat het er niet altijd even soepel aan toe en daarom is het ding uitgerust met een stootvaste behuizing van aluminium, die spatwaterdicht is met zijn IP44 certificering. Als je wat licht nodig hebt, kun je gaan voor drie verschillende opties. Zo kun je kiezen voor de maximale helderheid of voor een energiezuinige modus, die wat minder fel is. Als derde optie kun je ook kiezen voor een SOS signaal, mocht er iets mis zijn.

Lidl zaklamp powerbank

 

Zaklamp en powerbank

Zoals gezegd zorgt de zaklamp niet alleen voor licht, maar ook voor power. Het ding is namelijk ook een 2.200mAh powerbank en dat is niet alleen tijdens het kamperen handig om bij je te hebben, maar bijvoorbeeld ook tijdens je treinreis. Om je devices op te laden, draai je simpelweg het dopje aan de achterkant van de zaklamp eraf om de USB aansluiting te vinden voor je laadkabel.

Lidl zaklamp powerbank

Vanaf donderdag 2 mei

De zaklamp met powerbank is vanaf donderdag 2 mei bij Lidl te vinden voor 12,99 euro. Ook kun je hem in de Lidl webshop scoren, als je geen tijd hebt om langs de supermarkt te gaan. Het lijkt tegenwoordig de trend te zijn om in alles ook meteen een powerbank te stoppen. Zo kun je ook met dit AliExpress waterflesje je smartphone opladen en is het ding als extra verrassing ook nog eens een Bluetooth speaker.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: handige zaklamp met powerbank
Sluiten