Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 06/12/2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: zakloze stofzuiger

De stofzuiger zoals we die nu kennen heeft een behoorlijke geschiedenis achter te drug en zag er vroeger heel anders uit. De eerste stofzuigers waren gigantische bakbeesten en veel later waren ze eigenlijk nog steeds veel te zwaar om makkelijk het huis mee schoon te maken. Op een gegeven moment werden het lichtere apparaten en werd eindelijk ook een model geïntroduceerd zonder zak, wat voor behoorlijk wat mensen een verademing was. Als je nog steeds zit te klungelen met stofzuigerzakken, kun je daar nu mee ophouden. Lidl heeft namelijk deze week nog een zakloze stofzuiger voor je in de aanbieding.

Stofzuiger zonder zak

De zakloze stofzuiger in kwestie is van Philips en heeft een inhoud van 1,5 liter om vol te stoppen met stof. Als de opvangbak vol is, leeg je die gewoon weer en ben je weer klaar om verder te gaan. Je hoeft dus nooit meer stofzuigerzakken te kopen die dubieus vaak niet eens passen. Wel moet je net zoals bij bijna alle stofzuigers om de zoveel tijd even het filter schoonmaken of vervangen, anders gaat het ding op een gegeven moment een vreemde geur in huis verspreiden.

Lidl Philips stofzuiger

Zuigkracht uit drie richtingen

Het is een zuinige stofzuiger met energieklasse A. Ook met de zuigkracht zit het goed en in de mond van de stofzuiger komt de zuigkracht zelfs uit drie verschillende richtingen. Hierdoor wordt het stof en andere viezigheid nog efficiënter opgezogen en zou niks meer moeten kunnen ontsnappen. Als je klaar bent, kun je de kabel weer automatisch laten oprollen en verrassend genoeg is dat een feature die nog steeds niet alle stofzuigers hebben.

Lidl Philips stofzuiger

Vanaf donderdag 6 november

De Philips stofzuiger staat vanaf vandaag op je te wachten in de Lidl webshop en je kunt hem bestellen voor 69,99 euro in plaats van 79,99 euro. Bij je bestelling krijg je meteen ook een parketborstel, een dierhaarborstel, een meubelborstel en een kierenzuiger. Mocht je nou dat draad ook nog vervelend vinden, kun je natuurlijk voor een draadloze stofzuiger gaan. En tegenwoordig betekent dat ook niet dat je aan zuigkracht hoeft in te leveren, want zowel Dyson als AEG hebben hebben een draadloze steelstofzuiger, die even krachtig is als een normale bedrade variant.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: zakloze stofzuiger
Sluiten