Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 6 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: zoutkristallen lamp

Hoewel een winterlandschap spectaculair kan zijn, hebben we in Nederland ‘s winters doorgaans te maken met wat natte sneeuw, koude regen en vooral grauwheid. Des te meer reden om het in huis lekker gezellig te maken en iets dat meteen voor een gezellige sfeer kan zorgen is verlichting. En dan hebben we het natuurlijk niet over kille TL-buis verlichting, maar warm en zacht licht dat je bijvoorbeeld van een kaars krijgt. Volgende week helpt Lidl je met gezellige verlichting in de vorm van een zoutkristallen lamp.

Lamp van zoutkristallen

Zoals de naam al aangeeft is de lamp gemaakt van zoutkristallen. Dit heeft van nature een orangje-achtige kleur, wat in combinatie met het lampje aan de binnenkant voor een soort kaars-achtige verlichting zorgt. Je krijgt wel niet het wapperende effect dat een echte kaars geeft, maar zoutkristal creëert weer op zijn eigen manier een gezellige sfeer. Ook geeft het je kamer een natuurlijke boost, welke wordt versterkt door de sokkel van acaciahout.

Lidl zoutkristallen lamp

Lucht ioniseren

Hoewel de meningen hierover verdeeld zijn, zou volgens sommigen de lucht gezuiverd worden door de zoutkristallen. Deze zouden de lucht namelijk ioniseren, wat weer een positief effect zou hebben op de kwaliteit. Maar zoals gezegd gelooft niet iedereen in dit effect, hoewel je je mogelijk wel beter voelt als je er alleen maar in gelooft. Het placebo effect blijft toch nog steeds een krachtig hulpmiddel.

Lidl zoutkristallen lamp

Vanaf maandag 11 februari

Mocht je een zoutkristallen lamp aan je interieur toe willen voegen, kun je volgende week maandag bij Lidl terecht. De lamp komt met een prijskaartje van 12,99 euro en natuurlijk is het een stuk gezelliger als je er meerdere hebt. Mocht je nou zeker willen weten dat je lucht gezuiverd wordt, kun je natuurlijk ook gewoon voor een echte luchtreiniger gaan. Eind vorig jaar kwam Dyson met de Pure Hot+Cool, die naast een luchtreiniger meteen ook een verwarming is.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: zoutkristallen lamp
Sluiten