Ilona Braam
Ilona Braam Deals 31 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: ruim zwembad voor in de tuin

Wanneer het buiten zo warm is dat je het bijna niet meer kunt uithouden, kan een verfrissende duik in het water behoorlijk wat verschil maken. Helaas ben jij niet de enige die dat doorheeft en zwembaden zijn in de zomer doorgaans behoorlijk druk. Mocht je de drukte willen omzeilen, kun je natuurlijk ook gewoon een zwembad in je eigen tuin neerzetten. Volgende week helpt Lidl je daarmee en kun je in de supermarkt een redelijk groot Bestway zwembad scoren.

Zwembad met 366 cm diameter

Het Bestway zwembad heeft een diameter van 366 cm, wat groot genoeg is om met een paar vrienden in het water verkoeling te zoeken onder het genot van een ijskoud biertje. Het is sowieso handig om die vrienden bij je te hebben, want met twee tot drie personen zou je het zwembad binnen zo’n 20 minuten op kunnen zetten. Daarna moet hij uiteraard nog even gevuld worden en wanneer je dat voor 90 procent doet, zit er zo’n 7480 liter water in je privé zwembad.

Lidl zwembad

Drijvende thermometer

Hoe warm het buiten ook is, doorgaans vindt niemand het fijn om in ijskoud water te chillen. Op de drijvende thermometer kun je echter precies zien wat de temperatuur van het water is, zodat je snel actie kunt nemen als het te koud dreigt te worden. Uiteraard is er ook een pomp van de partij en hierop kun je de bijgeleverde skimmer monteren om drijvende bladeren of ander afval op te zuigen. Verder kun je met tabletten de chloorverdeler aan de slag zetten en via de regelbare schrijf bepaal je precies de afgifte van het chloor in je water.

Vanaf maandag 3 juni

Je kunt het Bestway zwembad bij Lidl vanaf maandag 3 juni scoren voor 99,99 euro. Ook kun je hem nu al in de Lidl webshop vinden, hoewel de eerste levering pas mogelijk is vanaf 3 juni. Je krijgt er meteen ook een afdekzeil bij met afvoergaten, zodat er geen water op blijft liggen. En als je zo in het water aan het relaxen bent, zijn er bepaalde items die je leven nog lekkerder kunnen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze musthave spullen voor bij het zwembad?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!