Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 30 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: high-tech bijzettafel

Hoewel alcohol niet altijd het beste met je voor heeft, is een verkoelend biertje op zijn tijd toch wel erg aangenaam. Zeker wanneer het snikheet is en de zon het op je gemunt lijkt te hebben. Lidl is deze zomer erg op dreef om je redder in nood te zijn en heeft weer een briljant iets voor je om het hoofd koel te houden. Het is een bijzettafel van Livarno Living, maar stiekem houdt het ook meteen je drankjes ijskoud.

Van bijzettafel naar statafel

Dus als je weer lekker in de tuin zit te genieten van je (bijna) zomer, kunnen we niet anders zeggen dat deze bijzettafel toch wel een must-have item is. Ten eerste is hij flexibel en kan hij van een normale bijzettafel zo omgetoverd worden tot een hogere statafel. Dus zelfs als je bij de barbecue staat kun je je biertje nog makkelijk kwijt als je de worstjes even moet omdraaien.

Lidl bijzettafel

Ingebouwd ijsvak

Wat natuurlijk nog briljanter is, is dat hij een ingebouwd ijsvak heeft dat je drankjes en alles wat je verder nog koud wilt hebben voor je koel houdt. Het vak kun je vullen met ijs en je biertjes en de dubbele wand zorgt ervoor dat alles behoorlijk lang de hoge temperaturen weerstaat. Als je het tafelblad omlaag hebt, is het ijsvak verstopt. Maar haal je het blad omhoog, dan onthult de tafel al zijn koude lekkernijen.

Lidl bijzettafel

 

Als het feest weer is afgelopen, is je ijs natuurlijk gesmolten. Maar met de handige ontgrendelbare afvoer laat je het water zo weer weglopen en is je tafel weer klaar voor een nieuwe lading. Je kunt hem ook lekker buiten laten staan, want hij is bestand tegen het weer en de UV-stralen van de brandende zon. Pas wel op dat de buurman er niet mee vandoor gaat.

Llidl bijzettafel

Om de handige tafel in huis te halen hoef je ook nog eens nauwelijks moeite te doen. Je kunt hem namelijk gewoon online bestellen via de Lidl webshop voor 49,99 euro. Daar komen nog wel verzendkosten bij.

Niet alleen in de tuin heb je verkoeling nodig, maar ook ‘s avonds als je naar bed gaat. Niks is namelijk vervelender dan in een te warme kamer te liggen woelen. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei gadgets die je daarbij helpen, zoals de BedJet V2. Deze zorgt ervoor dat je onder je dekens altijd de perfecte temperatuur hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!