Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 2 jan 2016

Liefhebbers van katten opgelet; dit zijn de meest poesvriendelijke producten van 2015

Al enige jaren zijn katten bij uitstek het nummer één vermaak van internet. Maar elk jaar lijkt het erop dat deze eigenzinnige viervoeters een tikkeltje populairder worden. Dat zie je in videoconsumptie terug, maar ook in producten. Wij hebben dan ook speciaal voor de kattenliefhebbers dé meest poesvriendelijke producten van 2015 geselecteerd.

1. Ga lachend 2016 door met deze toffe kattenkalender

Je bent een poezenliefhebber of niet, maar met deze kalender op het toilet gaat iedereen lachend 2016 in. Een kalender met illustraties vol typische hilarische kattentrekjes. Hier vind je alle maanden terug.

2. Cat Jenga is hét gezelschapsspel voor de spel- en kattenliefhebber

Het is tijd voor het opstapelen van katten! Jenga hebben wij allemaal wel eens gespeeld, maar Cat Jenga is pas écht awesome. Hier vind je meer info over de game waarmee katten altijd op hun pootjes terecht komen.

3. Cat-opoly is dé Monopoly-versie voor de kattenliefhebber

Maak kennis met hét gezelschapsspel voor de kattenliefhebber. Cat-opoly kan voor uren vermaak en spanning zorgen waarin je geen straten, maar type katten koopt. Hier leer je dit leuke spel beter kennen.

4. Een exploderende kat zorgt voor een Kickstarterrecord!

Dit was één van de Kickstartersuccessen van 2015. Een kaartspel, gecreëerd door Matthew Inman van The Oatmeal. Check hier de spelregels van dit vreemde doch fantastische kaartspel.

5. Verwen je kat met de CATable 2.0

Ondanks dat een kat de meeste tijd van de dag in de chillmodus doorbrengt, zijn er ook actieve uren waarop de kat door het huis sprint. En al je meubels ondersteboven tilt. Dit laatste komt juist doordat je kat een goede smaak heeft en het betreffende meubel niet in huis wil hebben. Verwen ‘m daarom met deze CATable 2.0.

6. Herkenbaar: in deze game terroriseer je als kat je slapende eigenaar

Ook videogames gaan goed met katten samen. Je kruipt in deze videogame namelijk in de huid van een kat. Puur en alleen om alles in het appartement om te gooien en te miauwen. Awesome!

7. Deze meubels moét je voor je kat hebben

Wil je dat je kat in luxe zijn of haar behoefte doet? Dan is Meyou, de luxe kattenlounge iets voor jouw woning. Het zorgt er in ieder geval voor dat jouw harige vriend zich op zijn of haar gemak voelt. Check it out.

8. Dankzij dit apparaat kun je eindelijk met je geliefde kat communiceren

Benieuwd naar wat jouw praatgrage miauwerd allemaal te zeggen heeft? Dat kan, met de Meowlingual translator. Hier lees je er alles over.

9. Is jouw kat ook tegen internetcensuur? Laat ‘m krabben aan dictators

Ook katten hebben een hekel aan internetcensuur. Maak dan ook kennis met ‘The Pussycat Riot‘, de vijf heldhaftige katten die strijden tegen internetcensuur. Zij krabben graag aan een krabpaal van een dictator en poepen in een kattenbak met een afbeelding van Kim Jong-un. Check it out.

10. Met Catstacam check je wat jouw poezebeest zoal doet en kun je zijn online reputatie managen

Je poezenbeest haalt gedurende de dag nogal rare fratsen uit. Zowel binnen als buiten het huis. Als je exact wil weten wat je kat allemaal uitspookt kun je ervoor kiezen om de Catstacam rondom z’n nek te hangen. Dit apparaat maakt elke twintig seconden een foto als je kat in beweging is. En die je vervolgens op Instagram kunt delen. Als dat geen populair account wordt?! In deze video zie je hoe de Catstacam werkt.

Reageer op artikel:
Liefhebbers van katten opgelet; dit zijn de meest poesvriendelijke producten van 2015
Sluiten